Stoiximan Super League

Τέλος ο Γεωργαμλής από τον Φωστήρα

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Φωστήρα αποτελεί ο Λύσανδρος Γεωργαμλής, αφού το βράδυ της Κυριακής λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία του με την ομάδα του Ταύρου. Αιτία, όπως όλα δείχνουν, η κακή εικόνα της ομάδας μακριά από την έδρα της, μια και σε τρία παιχνίδια έχει πάρει μόλις ένα βαθμό και συγκεκριμένα κόντρα στον Βύζαντα Μεγάρων την προηγούμενη αγωνιστική.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Φωστήρα αποτελεί ο Λύσανδρος Γεωργαμλής, αφού το βράδυ της Κυριακής λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία του με την ομάδα του Ταύρου. Αιτία, όπως όλα δείχνουν, η κακή εικόνα της ομάδας μακριά από την έδρα της, μια και σε τρία παιχνίδια έχει πάρει μόλις ένα βαθμό στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Βύζαντα Μεγάρων την προηγούμενη αγωνιστική.

Εκτός έδρας έχει γνωρίσει την ήττα με σκορ 1-0 τόσο στη δεύτερη αγωνιστική κόντρα στην Κόρινθο όσο και στην τέταρτη κόντρα στον Ολυμπιακό Χερσονήσου και αυτή η απώλεια βαθμών προβλημάτισε τη διοίκηση της ομάδα του Ταύρου. Πλέον, ο Φωστήρας, που ξεκίνησε τη χρονιά ως φαβορί για την άνοδο, πρέπει να αναζητήσει νέο τεχνικό και οι επίδοξοι μνηστήρες είναι ήδη αρκετοί. Θύμιος Γεωργούλης και Σάββας Παντελίδης είναι δύο από τα ονόματα που ακούγονται. Το θέμα αναμένεται να τελειώσει τις επόμενες ημέρες.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x