Stoiximan Super League

Αναζητώντας τον διάδοχο

Τέσσερα ονόματα βρίσκονται στην επιφάνεια, όσον αφορά το θέμα της αντικατάστασης του Άνχελ Πεντράθα στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή. Τάκης Λεμονής, Γιάννης Μαντζουράκης, Σάββας Κωφίδης και Άγγελος Αναστασιάδης είναι οι υποψήφιοι, αν και δεν έχει γίνει επαφή με κανέναν. Καταλυτικός ο ρόλος του μέχρι πρότινος βοηθού του Καταλανού τεχνικού, Ροδόλφο Μπορέλ, για να παρθεί η απόφαση να απομακρυνθεί ο Πεντράθα. Ο Μπορέλ θα κοουτσάρει την ομάδα στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Καταγράφηκαν οι ζημίες από το ντέρμπι της Κυριακής.

Τέσσερα ονόματα βρίσκονται στην επιφάνεια, όσον αφορά το θέμα αντικατάστασης του Άνχελ Πεντράθα στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή. Τάκης Λεμονής, Γιάννης Μαντζουράκης, Σάββας Κωφίδης και Άγγελος Αναστασιάδης είναι οι υποψήφιοι, αν και δεν έχει γίνει επαφή με κανέναν. Καταλυτικός ο ρόλος του μέχρι πρότινος βοηθού του Καταλανού τεχνικού, Ροδόλφο Μπορέλ, για να παρθεί η απόφαση να απομακρυνθεί ο Πεντράθα. Ο Μπορέλ θα κοουτσάρει την ομάδα στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Καταγράφηκαν οι ζημίες από το ντέρμπι της Κυριακής.

Δεν υπάρχει επαφή

Τον διάδοχο του Άνχελ Πεντράθα στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή ψάχνει ο Αντώνης Ρέμος. Ο πρόεδρος του «Γηραιού» τονίζει συνεχώς πως δεν τίθεται θέμα Μπάγεβιτς, αφού όπως επισημαίνει είναι δύσκολο να δώσει ο σύλλογος τα λεφτά που απαιτούνται για τον Σερβοέλληνα, καθώς πρέπει να αποζημιωθεί και ο Πεντράθα. Πιθανοί αντικαταστάτες είναι οι Τάκης Λεμονής, Γιάννης Μαντζουράκης, Σάββας Κωφίδης και Άγγελος Αναστασιάδης (ο τελευταίος έχει συμβόλαιο με την Κυπριακή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία). Μέχρι χθες (3/11) το βράδυ δεν είχε γίνει επαφή με κανέναν από τους τέσσερις. Όποτε είναι πιθανό να προκύψουν και άλλα ονόματα.

Καταλυτικός ο ρόλος Μπορέλ

Σημαντικό ρόλο στην απομάκρυνση Πεντράθα έπαιξε ο βοηθός του Ισπανού, Ροδόλφο Μπορέλ, ο οποίος θα κοουτσάρει την ομάδα στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής(9/11, 19:00) με τον Λεβαδειακό. Η διοίκηση εμπιστεύεται τις ικανότητες και την κρίση του και για αυτό ζήτησε να εκθέσει εγγράφως την άποψή του για τη δουλειά του Πεντράθα και την ομάδα. Ο Μπορέλ εξέφρασε ξεκάθαρα την άποψη του, παρότι με εισήγηση του πρώην προπονητή της ομάδας είχε έρθει ο ίδιος σε αυτήν. Αναλυτικά, ανέφερε πως «πλέον δεν ακούει τους συνεργάτες του και παίρνει μόνος του τις αποφάσεις». Κατέγραψε ακόμα πρόβλημα στις σχέσεις με 4-5 παίκτες.

Τα όσα μετέφερε ο Μπορέλ έπαιξαν σημαντικό ρόλο για να απομακρυνθεί ο 46χρονος τεχνικός, χωρίς να σημαίνει πως αυτό επεδίωξε. Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών είχε ξεκινήσει στις 27/12/07, δηλαδή κράτησε περίπου δέκα μήνες. Στη χθεσινή προπόνηση ο Πεντράθα είχε τονίσει στους παίκτες το πόσο κρίσιμο είναι το ερχόμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, κάτι που δείχνει πως δεν ήξερε ότι η χθεσινή ήταν η τελευταία του ως προπονητή της ομάδας.

Καταγραφή ζημιών

Έγινε η καταμέτρηση των ζημιών στο Καυταντζόγλειο από το παιχνίδι Ηρακλής-ΠΑΟΚ. Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης εκπροσώπησε τον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή ο Παναγιώτης Μαυρίδης. Διαπιστώθηκε πως καταστράφηκε η αίθουσα Ομοσπονδίας Τζούντο, που στεγάζεται κάτω από τη θύρα 17, αλλά και λεηλασία κυπέλλων και μεταλλίων από αυτή.

Το κόστος δεν έχει εκτιμηθεί ακόμα, αλλά δεν είναι μεγάλο. Βρέθηκαν 110 σπασμένα καθίσματα στις θύρες του ΠΑΟΚ, τα οποία θα πληρώσει ο «Δικέφαλος» συν τις ζημίες στην αίθουσα Τζούντο και 56 στις θύρες του Ηρακλή, τα οποία θα πληρώσει ο «Γηραιός». Επίσης, καταγράφηκαν ζημιές στο Ιβανώνειο(μπάσκετ) και στο Κατσάνειο(βόλεϊ), αλλά δεν αναλαμβάνει την αποκατάσταση ο ΠΑΟΚ.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x