Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Συνεχίζει για ένα χρόνο

Η χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου δεν αναμένεται να «κολλήσει» το θέμα της παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης, θα συναντηθεί την ερχόμενη Παρασκευή με τον Ισπανό τεχνικό και εκτός απροόπτου θα δώσουν τα χέρια για συνέχιση της συνεργασίας τους για ακόμη ένα χρόνο. Ποιο στοιχείο είναι αυτό που θα κρίνει τη συμφωνία. Προσπάθεια ανανέωσης και για τον Παρασκευά Άντζα. Στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας τέθηκε ο Μπελούτσι, υπολογίζεται και ο Ντιόγο, εν όψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. «.

Την ερχόμενη Παρασκευή το πολύκροτο σίριαλ της παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού θα τελειώσει. Στον Πειραιά ελπίζουν θετικά. Ο Σωκράτης Κόκκαλης θα συναντηθεί με τον Ισπανό προπονητή και θα συζητήσουν το τι μέλλει γενέσθαι στη συνεργασία τους. Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει συμφωνία, αλλά αισιοδοξία από πλευράς «ερυθρoλεύκων» σε βαθμό σιγουριάς.

Οριστικό δεν είναι ακόμη τίποτα. Θα γίνει μια ουσιαστική κουβέντα μεταξύ των δύο ανδρών, σε κλίμα καλής διάθεσης και στο τέλος θα πάρουν από κοινού την τελική απόφαση. Η διάρκεια του συμβολαίου δεν αποτελεί «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις. Αναλογιζόμενος τη διάθεση του Βαλβέρδε να μείνει για ακόμη ένα χρόνο, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν είναι αρνητικός. Πιθανόν να συμφωνήσει, με εναλλακτική το συμβόλαιο που του πρόσφερε πέρσι, δηλαδή το 1+1.

Όλο το «ζουμί», ωστόσο, και το σημείο που ουσιαστικά θα κρίνει την ανανέωση αφορά το σχεδιασμό της ομάδας. Ερωτηματικό παραμένουν τα «θέλω» του προπονητή εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και αν σε αυτά συμφωνούν οι «ερυθρόλευκοι». Μεγάλες οικονομικές επενδύσεις δεν πρόκειται να γίνουν, στο βαθμό των προηγούμενων ετών, και αναμένεται με ενδιαφέρον η άποψη του προπονητή. Αν τη συμμερίζεται, τότε όλα θα τελειώσουν καλά και θα μείνει στον Ολυμπιακό.

Τα 25 με 30 εκατ. ευρώ που δαπανούνταν για την ενίσχυση της ομάδας, φέτος δεν θα δοθούν. Το πολύ 10 εκατ. ευρώ λέγεται πως θα είναι το μπάτζετ και σε περίπτωση που ο Βάσκος δεν φέρει αντίρρηση, οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια. Στις μέχρι τώρα συζητήσεις του, όμως, δείχνει θετικός. Και από τη στιγμή που και στη διοίκηση είναι αισιόδοξοι, λογικά το σίριαλ θα έχει ευτυχές τέλος…

Κουβέντα και με Άντζα, «Τζόλε»

Οι συζητήσεις του Σωκράτη Κόκκαλη δεν περιορίζονται στο θέμα του προπονητή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ θα συναντηθεί με τον Παρασκευά Άντζα, με σκοπό να τον πείσει να μην τελειώσει την καριέρα του. Μέχρι στιγμής, ο έμπειρος αμυντικός παρουσιάζεται ανένδοτος στην απόφασή του να γυρίσει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Δράμα, αλλά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν οριστικά μετά την κουβέντα που θα έχει με τον πρόεδρο. Το σίγουρο πάντως είναι πως ο κ. Κόκκαλης θέλει τον παίκτη και επιθυμεί να του προσφέρει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο. Αν η απάντηση που θα λάβει είναι αρνητική, δεν πρόκειται να πιέσει παραπάνω.

Όσον αφορά τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, έχει προγραμματιστεί και με εκείνον ένα ραντεβού προκειμένου να συζητηθεί το πόστο που θα πάρει στην ΠΑΕ. Η πόρτα για το τεχνικό τιμ είναι μια από τις ιδέες (σε αυτή την περίπτωση ο Σέρβος θα πρέπει να πάει πρώτα σε σχολη του εξωτερικού), ενώ λέγεται πως εξετάζεται και η προοπτική του σκάουτινγκ.

Τα μάτια σε Φιλομένο και Ζαϊρί!

Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια… Σαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να «τσεκάρουν» εκ νέου τους Ζαϊρί και Φιλομένο εκλαμβάνουν στον Ολυμπιακό την αυριανή ρεβάνς Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι δύο παίκτες έχουν προταθεί στους Πειραιώτες και την Πέμπτη αναμένεται να τα δώσουν όλα για να πείσουν ότι αξίζουν μια θέση στο ρόστερ των πρωταθλητών. Ο Αργεντινός επιθετικός βρίσκεται στα υπ’ όψη για εναλλακτική λύση, εφόσον αποχωρήσει ο Ντάρμπισαϊρ και αποφασιστεί να γίνουν κινήσεις για δύο φορ. Ο Μαροκινός μέσος ναι μεν αποτελεί καλή και γνωστή περίπτωση, αλλά δεν συμπεριλαμβάνεται στις πρώτες επιλογές.

Λύνονται τα χέρια του Βαλβέρδε

Με όλα τα όπλα του «πρώτης» γραμμής αναμένεται να παραταχθεί αύριο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ο Ολυμπιακός. Ο Φερνάντο Μπελούτσι επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας και υπολογίζεται κανονικά για το αρχικό σχήμα. Το ίδιο ισχύει και για τον Χρήστο Πατσατζόγλου, ο οποίος εκτός απροόπτου θα αγωνιστεί βασικός στα χαφ με τον Ντουντού. Στην αρχική ενδεκάδα γυρίζουν οι Ντιόγο, Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Αβρ. Παπαδόπουλος και Γκαλέτι, που πήραν ανάσες στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό.

Αντίθετα, ο Ματ Ντάρμπισαϊρ εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και σήμερα θα αποφασιστεί αν θα βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του. Πρόβλημα προέκυψε και με τον Ντιντιέ Ντομί (ενοχλήσεις στο δεξιό αχίλλειο τένοντα) και η συμμετοχή του κρίνεται επίσης αμφίβολη.

Φιέστα τον Απρίλη

Στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Θρασύβουλο θα πραγματοποιηθεί η φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι της 30ής και τελευταίας αγωνιστικής ήταν προγραμματισμένο να γίνει στο γήπεδο της Φυλής. Υστερα από αίτημα των δύο ομάδων, στο οποίο συμφώνησαν και οι υπόλοιπες ΠΑΕ κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο φαληρικό γήπεδο με τυπικά γηπεδούχο τον Θρασύβουλο και εκεί θα γίνει και η απονομή του τροπαίου.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x