Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Κοιτάει ψηλά

Βαθιά το χέρι στην τσέπη είναι διατεθειμένοι να βάλουν οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, αν λάβουμε υπόψη μας τα συνεχή δημοσιεύματα από το εξωτερικό. Μυθική πρόταση είναι έτοιμοι να καταθέσουν οι «πράσινοι» για την αγορά του Νίκο Κράνιτσαρ, σύμφωνα με τη "Sun". Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός της Πόρτσμουθ είχε απασχολήσει το «τριφύλλι» το προηγούμενο καλοκαίρι, αλλά ο ίδιος ο παίκτης κράτησε αρνητική στάση στην προοπτική του ελληνικού πρωταθλήματος. «Θα τον τελειώσω τον μπάσταρδο!», ο Παναθηναϊκός.

Βαθιά το χέρι στην τσέπη είναι διατεθειμένοι να βάλουν οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, αν λάβουμε υπόψη μας τα συνεχή δημοσιεύματα από το εξωτερικό. Πρώτο και μεγαλύτερο παράδειγμα αποτελεί η χθεσινή αποκάλυψη της «Sun», στην οποία γίνεται λόγος για μυθική πρόταση που είναι έτοιμοι να καταθέσουν οι «πράσινοι» για την αγορά του Νίκο Κράνιτσαρ. Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός της Πόρτσμουθ είχε απασχολήσει το «τριφύλλι» το προηγούμενο καλοκαίρι, αλλά ο ίδιος ο παίκτης κράτησε αρνητική στάση στην προοπτική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Σημαντικός παράγοντας ήταν τα όνειρα και οι φιλοδοξίες που είχε στην αρχή της χρονιάς με την αγγλική ομάδα, τα οποία όμως στην πορεία κατέληξαν σε εφιάλτη. Η κάκιστη χρονιά των «πόμπεϊς», που πλέον μάχονται για τη σωτηρία τους, έχει δυσαρεστήσει τον διεθνή άσο και τον έχει βάλει σε σκέψεις να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν. Με πρόσφατες δηλώσεις του, είχε φανεί πως τα μυαλά του… άλλαξαν, καθώς είχε γνωστοποιήσει πως αν ο Παναθηναϊκός τού κάνει πολύ καλή πρόταση, τα πάντα είναι ανοιχτά. Φυσικά, τον πρώτο λόγο έχουν τα ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, με τις Άρσεναλ και Τότεναμ να είναι ανάμεσα στις υποψήφιες ομάδες που επιθυμούν την αγορά του. Αν τώρα το «τριφύλλι» ετοιμάζει πρόταση 11εκατ. ευρώ, όπως γράφτηκε στην Αγγλία, είναι άγνωστο, αλλά δεν αποκλείεται να έχει γίνει κάποια διερευνητική επαφή.

Όσον αφορά τον κεντρικό αμυντικό της Λάτσιο, Κριμπαρί, οι Ιταλοί επιμένουν πως ο παίκτης έχει «κλείσει» στον Παναθηναϊκό, έναντι του ποσού του 1.5 εκατ. ευρώ. Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ και νεότερα ενδεχομένως θα προκύψουν σε λίγο καιρό. Σχετικά με τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς, οι Σέρβοι ανέφεραν πως οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται πολύ για την αγορά του από τη Σταντάρ Λιέγης και μάλιστα ασκούν πίεση να τον κάνουν δικό τους. Αποκαλύπτουν ότι ο Σέρβος επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο της Χέρτα, χωρίς κάτι το χειροπιαστό. Πάντως, ο Κώστας Αντωνίου μίλησε πριν από περίπου δύο εβδομάδες με παράγοντα της βελγικής ομάδας και του μετέφερε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Χθες ο τζένεραλ μάνατζερ της Σταντάρ, Πιερ Φρανσουά, δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε την επαφή με τον Παναθηναϊκό, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει δεχτεί επίσημη πρόταση. Την ίδια ώρα, οι Βέλγοι τόνιζαν ότι ο παίκτης κλείνει σε μία εκ των Σάλκε ή Ανόβερο.

Μετά το Πάσχα στην Αργεντινή ο Αντωνίου

Τα ταξίδια του Κώστα Αντωνίου δεν έχουν σταματημό! Πιθανότατα, την Πέμπτη ο football manager του Παναθηναϊκού θα επιστρέψει στη χώρα μας, ολοκληρώνοντας τις επαφές με παράγοντες και μάνατζερ από Ιταλία και Βέλγιο (επαφές για Γιοβάνοβιτς). Όσα γράφτηκαν χθες για τον Παντοΐν της Αταλάντα δεν επιβεβαιώθηκαν. Οι «πράσινοι» αναζητούν περισσότερο παίκτες που θα καλύψουν τις θέσεις του χαφ, παρά του μπακ.

Πάντως, ο Αντωνίου δεν αναμένεται να μείνει για πολλές μέρες στη χώρα μας. Πιθανόν, μετά το Πάσχα να μεταβεί στην Αργεντινή για να κουβεντιάσει με τον Χουάν Ρότσα για τις περιπτώσεις παικτών που έχουν εντοπιστεί. Δεν αποκλείεται μάλιστα να παρακολουθήσει από κοντά και εκείνος ορισμένους από αυτούς και να διαπραγματευτεί (αν αποφασιστεί ότι θα γίνει κίνηση) για τον Μόουτσε της Μπόκα Τζούνιορς.

Οργή για την καθυστέρηση του ΥΠΕΧΩΔΕ

Άλλη μία μέρα πέρασε χωρίς να εκδοθεί η άδεια εκσκαφών και αντιστηρίξεων από το ΥΠΕΧΩΔΕ. Στην ΠΑΕ είναι εξοργισμένοι με τη καθυστέρηση και μάλιστα δεν είναι βέβαιοι αν έχει ενημερωθεί ο υπουργός, Γιώργος Σουφλιάς. Σήμερα ίσως να υπάρξει επαφή μαζί του για να πληροφορηθούν το λόγο της καθυστέρησης, μια και προ 15 ημερών οι «πράσινοι» είχαν καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα και είχαν τη διαβεβαίωση ότι από μέρα σε μέρα θα έβγαινε. Η επιθυμία των διοικούντων είναι να εκδοθεί η άδεια σύντομα, προκειμένου να μπουν οι μπουλντόζες στο εργοτάξιο πριν το Πάσχα και προτού ανακοινωθεί η οριστική απόφαση του ΣτΕ.

Πατέρας: «Στηρίζουμε τον Τεν Κάτε»

Τη στήριξή του στον Χενκ Τεν Κάτε εξέφρασε για μία ακόμη φορά ο Νίκος Πατέρας. "Στηρίζουμε τον προπονητή", είπε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, στο περιθώριο της συνεδρίασης του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας.

«Στον Παναθηναϊκό είναι όλα είναι καλά. Στηρίζουμε τον προπονητή και περιμένουμε τα αποτελέσματα των πλέι- οφ», τόνισε ο Πατέρας και συνέχισε αναφερόμενος στα μεταγραφικά: «Δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Σκοπός μας είναι να μη γίνουν σπατάλες και λάθη. Στο τέλος Μαΐου θα ανακοινωθεί η πρώτη μεταγραφή, τώρα αν θα είναι μεγάλο όνομα θα το δείτε», είπε με νόημα.

Σχετικά με τα σενάρια που κάνουν λόγο για πιθανή αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» είπε: «Αυτά είναι παραμύθια. Έχουμε περίπου 20 με 25 εκατ. ευρώ υπόλοιπο από την προηγούμενη αύξηση». Ερωτηθείς για τις διαρροές στα θέματα του αγωνιστικού μέρους, απάντησε: «Δεν είμαι σίγουρος αν αυτές οι διαρροές είναι από τα αποδυτήρια. Γράφονται πολλά που είναι στη σφαίρα του κουτσομπολιού και ορισμένα χωρίς να υπάρχει απόδειξη», για να καταλήξει σχολιάζοντας το γηπεδικό: «Θέλουμε πριν το Πάσχα να πάρουμε έγκριση για να ξεκινήσουν οι εκσκαφές».

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x