Stoiximan Super League

«Είναι φήμες...»

Στη λίστα των υποψήφιων προπονητών να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της Βαλένθια βρίσκεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ισπανία, ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ έχει ήδη κάνει επαφές με τις «νυχτερίδες», ώστε ο 45χρονος προπονητής να συνεχίσει την καριέρα του την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην πατρίδα του. Τι είπε όμως ο μάνατζερ του Βάσκου κόουτς στη «SportDay»; Την πρόκριση στον τελικό της 2ας Μαΐου θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει σήμερα (18:00, Alpha) ο Ολυμπιακός απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Πώς έχει το «σίριαλ» με τον Χρήστο Πατσατζόγλου και την Ομόνοια.

Στη λίστα των υποψήφιων προπονητών να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της Βαλένθια βρίσκεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ισπανία, ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ έχει ήδη κάνει επαφές με τις «νυχτερίδες», ώστε ο 45χρονος προπονητής να συνεχίσει την καριέρα του την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην πατρίδα του. Τι είπε όμως ο μάνατζερ του Βάσκου κόουτς στη «SportDay»;

«Δεν ασχολούμαι με τις φήμες και ποτέ δεν τις σχολιάζω. Φήμες υπάρχουν στην Ισπανία, στην Ελλάδα, σε όλο τον κόσμο. Δεν με απασχολούν», είπε ο εκπρόσωπος του Βαλβέρδε, που αναφέρθηκε στην αυριανή συνάντηση του πελάτη του με τον Σωκράτη Κόκκαλη. Ερωτηθείς αν προγραμματίζει να έρθει στην Ελλάδα, απάντησε: «Οχι, αυτές τις ημέρες σχεδιάζω ταξίδι με την οικογένειά μου».

Όπως αναφέραμε παραπάνω, αύριο επίκειται συνάντηση του Σωκράτη Κόκκαλη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο πρόεδρος και ο προπονητής του Ολυμπιακού θα συζητήσουν το ενδεχόμενο να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, χωρίς να είναι ακόμη σίγουρη η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του Ισπανού τεχνικού. Πρόθεση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ είναι το θέμα να λήξει οριστικά αύριο και να μην ζητήσει ακόμη μία παράταση χρόνου ο Βάσκος. Ο 45χρονος προπονητής έχει ενημερωθεί ότι πρέπει να είναι ξεκάθαρος, διαφορετικά δεν θα έχει νόημα να γίνει το ραντεβού.

Το τελευταίο διάστημα έχουν ακουστεί διάφορα πράγματα που αφορούν την ανανέωση του συμβολαίου του Βαλβέρδε. Συγκεκριμένα, ενδέχεται να μην γίνει τελικά μια μικρή μείωση των αποδοχών του (200.000 ευρώ), με παράλληλη αύξηση των μπόνους στις περιπτώσεις επιτυχιών. Οι διοικούντες εμφανίζονται αισιόδοξοι και πιστεύουν ότι ο Βάσκος θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού για ακόμη ένα χρόνο, ενώ στη συμφωνία θα υπάρχει οψιόν για άλλο ένα έτος.

Χωρίς Αβραάμ για τον τελικό

Την πρόκριση στον τελικό της 2ας Μαΐου θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει σήμερα (18:00, Alpha) ο Ολυμπιακός απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Οι «ερυθρόλευκοι» στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ήρθαν ισόπαλοι 2-2 στην Αρκαδία και θεωρούνται φαβορί να αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στις αρχές του επόμενου μήνα. Οι Πειραιώτες θα παραταχθούν χωρίς τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στη σύνθεσή τους, αφού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Νικοπολίδη και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Τοροσίδη, Ζεβλάκοφ, Άντζα και Πάντο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Πατσατζόγλου και Ντουντού, έχοντας στα πλάγια τους Γκαλέτι (δεξιά) και Λέτο (αριστερά). Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Ντιόγο και Μπελούτσι.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κόβατς, Γκαλίτσιος, Όσκαρ, Γιάννης Παπαδόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Ντάρμπισαϊρ και Τζόρτζεβιτς. Εκτός έμειναν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Λεονάρντο, Ντομί, Μήτρογλου κα Στολτίδης. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα επίσημα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα βρεθεί άνθρωπος της Γιουβέντους, προκειμένου να «τσεκάρει» τις ικανότητες του Σεμπαστιάν Λέτο.

Σίριαλ με «Πάτσα»

Πολύ κοντά σε συμφωνία με την Ομόνοια, στην οποία εργάζεται ο Τάκης Λεμονής, βρίσκεται ο Χρήστος Πατσατζόγλου. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Κύπρο, ο 30χρονος ανασταλτικός μέσος απέρριψε πρόταση του Ολυμπιακού και το επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση. Ο διεθνής άσος φαίνεται πως έχει δεχθεί «κρούση» από το «τριφύλλι», με ποσό 600-700.000 ευρώ τον χρόνο, όσο και από την Καϊσερισπόρ, που του δίνει 800.000.

Την ίδια ώρα, οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν ένα ποσό της τάξεως τον 400.000 ευρώ, αλλά ο παίκτης επιθυμεί μία αύξηση γύρω στο 50% των αποδοχών του, άρα υπάρχει διαφορά. Από την πλευρά του, ο «Πάτσα» έχει εκφράσει την επιθυμία να κλείσει στους Πειραιώτες την καριέρα του. Το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x