Stoiximan Super League

Βγενόπουλος: «Δεν υπάρχει κρίση»

Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν όσα γράφονται και λέγονται τον τελευταίο καιρό για κρίση στον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος στη «SportDay». «Απορώ με αυτά που γράφονται. Εγώ δεν έχω αντιληφθεί καμία κρίση και δεν υπάρχει κρίση», τόνισε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. Στην αναζήτηση ενός δεξιού μπακ βρίσκονται οι «πράσινοι», μετά τη συμφωνία του Μίκαελ Νίλσον με την Μπρόντμπι. Για την απόφαση του ΣτΕ και την άδεια εκσκαφών μίλησε ο Νικήτας Κακλαμάνης. «, είπε ο Μίκαελ Νίλσον.

Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν όσα γράφονται και λέγονται τον τελευταίο καιρό για κρίση στον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος στη «SportDay». «Απορώ με αυτά που γράφονται. Δεν υπάρχουν άλλα θέματα για να γράψετε; Εγώ δεν έχω αντιληφθεί καμία κρίση και δεν υπάρχει κρίση. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο κύριος Πατέρας, ο κύριος Τεν Κάτε και ο κύριος Αντωνίου προετοιμάζουν από τώρα τον Παναθηναϊκό για τη νέα περίοδο».

Όσο για τις φήμες πως οι σχέσεις του με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη δεν είναι καλές, τόνισε: «Δεν είναι έτσι. Προς Θεού. Δεν έχω να χωρίσω τίποτα με τον άνθρωπο. Και οι δύο δουλεύουμε για την ομάδα, όπως και οι άλλοι μέτοχοι, που από το καλοκαίρι ξεκινήσαμε μια μεγάλη προσπάθεια. Να μην ανησυχεί ο κόσμος. Δεν υπάρχει κανένα θέμα».

Φουλάρει για μπακ

Μετά τη συμφωνία του Μίκαελ Νίλσον με την Μπρόντμπι, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού βρίσκονται στην αναζήτηση ενός δεξιού μπακ. Μέχρι τότε, οι «πράσινοι» υπολογίζουν ως αντικαταστάτες του Σουηδού αμυντικού τους Χρήστο Μελίσση και Μπράις Μουν. Την ίδια ώρα, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα είναι στην Αργεντινή και χθες το βράδυ επρόκειτο να παρακολουθήσει τον αγώνα Εστουδιάντες-Κρουζέιρο, για το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ο σκάουτερ του «τριφυλλιού» θα είχε στραμμένη την προσοχή του στον Μάρκος Αλμπέρτο Ανχελέρι. Πρόκειται για τον 25χρονο άσο της γηπεδούχου, που είναι κάτοχος ιταλικού διαβατήριου και βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Λάτσιο. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική Αργεντινής στην ήττα 6-1 στην έδρα της Βολιβίας.

Στο προσκήνιο επανέρχεται και το όνομα του Γιούρκα Σεϊταρίδη. Οι «πράσινοι» έχουν εκφράσει τις προθέσεις τους και δεν εμφανίζονται διατεθειμένοι να του προσφέρουν όσα χρήματα παίρνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Η περίπτωση του διεθνούς μπακ είναι δύσκολη, καθώς ιταλικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η Τζένοα θα κινηθεί για την απόκτησή του.

Στον Παναθηναϊκό σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν τουλάχιστον πέντε μεταγραφές. Οι «πράσινοι» θα κινηθούν για έναν στόπερ, έναν αριστεροπόδαρο μέσο, έναν επιθετικό, ένα δεξί μπακ και ίσως για έναν κεντρικό χαφ, αν πουληθεί ένας εκ των Σιμάο, Μάτος.

Κακλαμάνης: «Μέχρι τέλος Ιουνίου η απόφαση»

Για την απόφαση του ΣτΕ και την άδεια εκσκαφών μίλησε ο Νικήτας Κακλαμάνης, που πέταξε το μπαλάκι στο ΥΠΕΧΩΔΕ για την καθυστέρηση που υπάρχει στη σχετική υπόθεση. Ο δήμαρχος Αθηναίων τόνισε ότι στο τέλος του Ιουνίου αναμένεται να βγει και η απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ: «Στις 10 του μηνός ξεκινάει η πρώτη διάσκεψη. Δεν γνωρίζω πόσο θα διαρκέσει. Και δεν εννοώ μόνο την πρώτη διάσκεψη, αλλά όσες γίνουν. Από τη στιγμή, πάντως, που από ό,τι γνωρίζω από τους νομικούς ανεβαίνει στην έδρα ο κ. Παναγιωτόπουλος, με δεδομένο ότι αποχωρεί τέλη Ιουνίου, η απόφαση πρέπει να βγει μέχρι την αποχώρησή του. Αυτός που ξεκινάει τη διαδικασία ως πρόεδρος πρέπει και να την τελειώνει. Κατόπιν τούτου, θα περιμένουμε την απόφαση του ΣτΕ και μετά θα δούμε».

Οσον αφορά την καθυστέρηση στην έκδοση της άδειας εκσκαφών, ο κ. Κακλαμάνης ήταν ξεκάθαρος: «Σε ό,τι αφορά τον Δήμο της Αθήνας, όλες οι διαδικασίες έχουν τελειώσει και έχουν φύγει, αν θυμάμαι καλά, τα έγγραφα εδώ και δέκα μέρες προς το ΥΠΕΧΩΔΕ. Επομένως, είναι θέμα του συγκεκριμένου υπουργείου να ελέγξει τους φακέλους που εμείς του στείλαμε. Εκτιμώ ότι οι φάκελοι είναι εντάξει και θα βγουν οι άδειες. Γιατί το ΥΠΕΧΩΔΕ εκδίδει και τις δύο. Δεν τις εκδίδει ο Δήμος της Αθήνας. Νομίζω ότι δεν θα υπάρξει περαιτέρω αναμονή. Αλλά εμείς, σε ό,τι αφορά τα του οίκου μας, έχουμε τελειώσει εδώ και αρκετές μέρες».

* Για το κυριακάτικο(12/4, 19:00) εκτός έδρας παιχνίδι η ΠΑΕ έβγαλε την εξής ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους μας που θα προσέλθουν μεμονωμένα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, ότι θα διατίθενται ειδικά για αυτούς εισιτήρια (αξίας 20 ευρώ) σε εκδοτήριο που θα βρίσκεται μπροστά στη θύρα 8, στην οποία και θα τοποθετηθούν».


Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x