Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Θωρακίζεται με Πουιγκρενιέ!

Ένα ακόμη βήμα, ίσως το πιο καθοριστικό έγινε χτες με τον Σεμπαστιάν Πουιγκρενιέ. Ο Παναθηναϊκός πήρε την άδεια από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης να έρθει στην Αθήνα ο Γάλλος αμυντικός για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του. Θετικοί οι Ρώσοι για το δανεισμό του παίκτη, με οψιόν αγοράς. «Δεν υπάρχει κανένα θέμα με Μπαπτίστα», λένε στην ΠΑΕ. «Είμαι ανυπόμονος για την Κυριακή», το σχόλιο του Γκάμπριελ εν όψει του αυριανού αγώνα με την ΑΕΚ (21:15). «Χρειάζομαι εμπιστοσύνη», ο Μουν.

Ένα ακόμη βήμα, ίσως το πιο καθοριστικό έγινε χτες με τον Σεμπαστιάν Πουιγκρενιέ. Ο Παναθηναϊκός πήρε την άδεια από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης να έρθει στην Αθήνα ο Γάλλος αμυντικός για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του. Θετικοί οι Ρώσοι για το δανεισμό του παίκτη, με οψιόν αγοράς. «Δεν υπάρχει κανένα θέμα με Μπαπτίστα», λένε στην ΠΑΕ. «Είμαι ανυπόμονος για την Κυριακή», το σχόλιο του Γκάμπριελ εν όψει του αυριανού αγώνα με την ΑΕΚ (21:15). «Χρειάζομαι εμπιστοσύνη», δήλωσε ο Μουν.

«Κλείνει» Πουιγκρενιέ!

Από τη στιγμή που και ο ίδιος βλέπει με καλό μάτι την προοπτική του Παναθηναϊκού, τότε εκτός απροόπτου δεν θα προκύψει πρόβλημα και θα βάλει την υπογραφή του. Οι «πράσινοι» διαπραγματεύτηκαν χθες με τη Ζενίτ για την απόκτηση του Σεμπαστιάν Πουιγκρενιέ και όλα δείχνουν πως θα προκύψει «γάμος». Όλα αυτά με δεδομένο ότι ο Γάλλος αμυντικός θα μετακινηθεί δανεικός, με οψιόν αγοράς περίπου 2.5εκατ. ευρώ.

Πέραν των ουσιαστικών επαφών που είχε χθες το «τριφύλλι» με τη ρώσικη ομάδα, πήρε την άδεια να συνομιλήσει με τον παίκτη στην Αθήνα. Βέβαια, στην ΠΑΕ περιμένουν- για να είναι καλυμμένοι- εγγράφως το «ok» της Ζενίτ προτού συνομιλήσουν κατ’ ιδίαν με τον υψηλόσωμο άσο. Εφόσον γίνει αυτό μέσα στις επόμενες δύο μέρες, ο Πουιγκρενιέ θα έρθει στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

* Πρόταση απο την Σπαρτάκ Μόσχας φαίνεται να έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ για τον Σιμάο. Την επόμενη εβδομάδα ο Κώστας Αντωνίου θα καλέσει το μάνατζερ του νεαρού μέσου για να κουβεντιάσουν το ενδεχόμενο μετακίνησης του. Παρόλα αυτά, ο άσος από τη Μοζαμβίκη δεν είναι ιδαίτερα ζεστός να πάει στη Ρωσία και συνεχίζει να έχει επαφές με το Αμβούργο. Με τον ένα ή τον άλλον τρόπο, ο Σιμάο θα φύγει πιθανότατα από την Παιανία κι θα ανοίξει ο δρόμος για την έλευση του Κώστα Κατσουράνη.

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα με Μπαπτίστα»

Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν τα χθεσινά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για επαφές του Αντωνίου με τον μάνατζερ, Φίχερ, για την περίπτωση του Ζούλιο Μπαπτίστα. Από τον Παναθηναϊκό διέψευδαν οποιαδήποτε ανάμειξή τους στο θέμα, αφού ο Βραζιλιάνος επιθετικός ανανέωσε πρόσφατα στη Ρόμα και εισπράττει τον χρόνο κοντά στα 4.5εκατ. ευρώ. Πολύ ακριβός για τα οικονομικά μεγέθη που είναι διατεθειμένο να δαπανήσει για συμβόλαιο το «τριφύλλι»!

Γκάμπριελ: «Είμαι ανυπόμονος για την Κυριακή»

Στο πρώτο παιχνίδι, η ΑΕΚ του έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψει στα γκολ. Πλέον, ο Γκάμπριελ περιμένει πως και πως την αυριανή, καθοριστική αναμέτρηση και όπως δήλωσε σε Μέσα της Βραζιλίας: «Είμαι ανυπόμονος για αυτό το κρίσιμο παιχνίδι, περιμένοντας να έχω την ευκαιρία να βοηθήσω ξανά τον Παναθηναϊκό. Είχα την ευκαιρία να πετύχω αποφασιστικά γκολ στα πλέι οφ, αλλά αυτό δεν έχει λιγοστέψει το κίνητρό μου για το ματς με την ΑΕΚ. Είμαστε κοντά να φθάσουμε στον στόχο μας που είναι να εξασφαλίσουμε την παρουσία της ομάδας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Όσον αφορά τα πλάνα ενδεκάδας που διαμορφώνει ο Τεν Κάτε, πιθανότατα δεν θα έχουν διαφορές σε σχέση με το προηγούμενο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ. Την Παρασκευή δεν έκανε δοκιμές και οι πρώτοι έντεκα θα είναι εκτός απροόπτου οι Γκαλίνοβιτς, Μουν, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Καραγκούνης, Ρουκάβινα, Γκάμπριελ, και Σαλπιγγίδης, αναμένεται να αποτελέσουν το αρχικό σχήμα,. Βέβαια, πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο πιθανής αλλαγής, αλλά ο σχηματισμός θα είναι το 4-2-3-1.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κλέιτον, Γκούμας, Ίβανσιτς, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες είναι κοντά στην έξοδο. Και αν για τους δύο τελευταίους είναι γνωστό, για τον Βραζιλιάνο ο Ολλανδός φαίνεται να έχει ζητήσει την αποχώρησή του, αφού δεν έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Από το σπίτι τους θα δουν την αναμέτρηση επίσης οι Νίνης, Βαβζίνιακ και Λεοντίου.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x