Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Δυσκολεύει του Ασίς, έρχονται οι επόμενοι…

Μειώνονται αισθητά οι πιθανότητες απόκτησης του Νούνο Ασίς, αφού παρουσιάζονται διάφορα εμπόδια για τον ΠΑΟΚ. Συγκριμένα, όπως αναφέρει η «SportDay», η Γκιμαράες κατέθεσε πρόταση της τάξεως των 600.000 ευρώ ετησίως στον 32χρονο μεσοεπιθετικό και ξεπέρασε οριακά εκείνη του «Δικεφάλου του Βορρά». Μάθετε για ποιον άλλον λόγο δυσκολεύει η μεταγραφή του Πορτογάλου. Εξελίξεις θα υπάρξουν σύντομα στις υποθέσεις του Βιτόλο και του Αντράντε. «Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να φθάσουμε στην κατάκτηση του Κυπέλλου», δήλωσε ο Κρέσιτς στη «SportDay».

Μειώνονται αισθητά οι πιθανότητες απόκτησης του Νούνο Ασίς, αφού παρουσιάζονται διάφορα εμπόδια για τον ΠΑΟΚ. Συγκριμένα, όπως αναφέρει η «SportDay», η Γκιμαράες κατέθεσε στον 32χρονο μεσοεπιθετικό πρόταση της τάξεως των 600.000 ευρώ ετησίως και ξεπέρασε οριακά εκείνη του «Δικεφάλου του Βορρά». Την ίδια ώρα, η σύζυγος του Πορτογάλου άσου, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί ποτέ εκτός συνόρων, δεν εμφανίζεται διατεθειμένη να εγκαταλείψει την πατρίδα της.

Από την πλευρά τους, οι «ασπρόμαυροι» δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια και στρέφουν στις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις την προσοχή τους. Οι Θεσσαλονικείς θεωρείται σίγουρο ότι θα έχουν θετικό αποτέλεσμα όσον αφορά τον αριστερό μπακ και τον επιθετικό, αν και υπάρχει η πιθανότητα οι δύο θέσεις να καλυφθούν αργότερα. Οι ιθύνοντες δεν βιάζονται και θέλουν να αξιολογήσουν όσες προτάσεις έχουν φτάσει στα χέρια τους.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στις υποθέσεις του Βίκτορ Βιτόλο και του Ζοάο Πάουλο Αντράντε. Ο πρώτος ασκεί πίεση στη διοίκηση της Ρασίνγκ Σανταντέρ να τον αφήσει ελεύθερο, προκειμένου να υπογράψει στον ΠΑΟΚ και όπως φαίνεται θα τα καταφέρει.

Σε ό,τι αφορά τον Πορτογάλο αμυντικό, έχει απομείνει μια αγωνιστική στο ρουμανικό πρωτάθλημα και η Ραπίντ Βουκουρεστίου (στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από την Πόρτο) δίνει «μάχη» για να εξασφαλίσει την παρουσία της στο UEFA Europa League της επόμενης περιόδου. Ρόλο στο θέμα του Αντράντε θα παίξει ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον πρόεδρο των «δράκων», Πίντο ντα Κόστα.

* Η επόμενη και πέμπτη μεταγραφή που θα ανακοινώσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα είναι αυτή του Γιώργου Φωτάκη. Χθες ο ΠΑΟΚ έστειλε το σχετικό έγγραφο ενημέρωσης στην ΑΕΛ, η ομάδα της Θεσσαλίας ανακοίνωσε ότι η συνεργασία τους δεν συνεχίζεται και η επόμενη ανακοίνωση (πολύ σύντομα) θα είναι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που θα ενημερώνει για τη συμφωνία με έναν από τους καλύτερους Ελληνες της φετινής σαιζόν στο πρωτάθλημα.

Κρέσιτς: «Ελπίζω ότι θα κατακτήσουμε το Κύπελλο»

Ο Ντάριο Κρέσιτς μίλησε στη «SportDay» για τη νέα του σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του. «Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ για ένα τόσο μεγάλο κλαμπ όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Ανυπομονώ πραγματικά να ξεκινήσω τη δουλειά και να αγωνιστώ γι' αυτή τη μεγάλη οικογένεια. Το λέω αυτό γιατί κάθε φορά που αγωνιζόμουν στην Τούμπα ένιωθα ότι απέναντί μου δεν είναι μόνο έντεκα παίκτες αλλά πολύ περισσότερος κόσμος. Είναι το κλίμα τέτοιο. Τώρα θα είμαι και εγώ μέλος αυτής της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ έφθασε και φέτος κοντά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε του χρόνου και ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να φθάσουμε και στην κατάκτηση του Κυπέλλου», είπε ο Κροάτης τερματοφύλακας.

* Διευκρινιστική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια διαρκείας

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x