Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Ανοίγει τα ταμεία για Λέτο!

Όχι μόνο δεν κάνει πίσω, αλλά είναι αποφασισμένος να ανοίξει το πορτοφόλι του. Τα 5εκατ. ευρώ που φαίνεται να αξιώνει η Λίβερπουλ για την πώληση (μόνο) του Σεμπαστιάν Λέτο, είναι ένα ποσό που στον Ολυμπιακό σκέφτονται σοβαρά να το δώσουν. «Δικός σας Ο Μπομπό», είπε ο Φίχερ στους Περαιώτες. Ανοιχτή μένει η υπόθεση του κεντρικού αμυντικού του Αμβούργου, Άλεξ Σίλβα. Πιέζει τη Μπλάκμπερν για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ο Ντάρμπισαϊρ. «Θα μιλήσω μετά την εθνική», τόνισε στην «SportDay», o Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς. Τρελό σενάριο για Ελάνο! «Πολλά γκολ μαζί με τον Ντιόγο», η του Μπομπό.

Όχι μόνο δεν κάνει πίσω, αλλά είναι αποφασισμένος να ανοίξει το πορτοφόλι του. Τα 5εκατ. ευρώ που φαίνεται να αξιώνει η Λίβερπουλ για την πώληση (μόνο) του Σεμπαστιάν Λέτο, είναι ένα ποσό που στον Ολυμπιακό σκέφτονται σοβαρά να το δώσουν. «Δικός σας Ο Μπομπό», είπε ο Φίχερ στους Περαιώτες. Ανοιχτή μένει η υπόθεση του κεντρικού αμυντικού του Αμβούργου, Άλεξ Σίλβα. Πιέζει τη Μπλάκμπερν για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ο Ντάρμπισαϊρ. «Θα μιλήσω μετά την εθνική», τόνισε στην «SportDay», o Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς. Τρελό σενάριο για Ελάνο! «Πολλά γκολ μαζί με τον Ντιόγο», η υπόσχεση του Μπομπό.

Προχωρά στην αγορά του Λέτο!

Αυτό που αποδεικνύουν μέχρι στιγμής οι προθέσεις του είναι διάθεση για μεγάλες σε κόστος μεταγραφές και αποφασιστικότητα να «κλείσουν» θετικά οι υποθέσεις που εκκρεμούν. Και αν υπό άλλες συνθήκες το ποσό που ζητά η Λίβερπουλ για την παραχώρηση του Σεμπαστιάν Λέτο θα θεωρείτο υπερβολικό, στην παρούσα φάση ο Ολυμπιακός δείχνει διατεθειμένος να το προσφέρει!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «κόκκινοι» δεν πρόκειται να δώσουν πάλι δανεικό τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, ούτε καν συζητούν την πιθανότητα συνιδιοκτησίας. Μόνο πώληση. Και πόσο φτάνει αυτή; Κοντά στα 5εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με την Sportday οι «ερυθρόλευκοι» πληροφορήθηκαν τις απαιτήσεις της αγγλικής ομάδας και όχι μόνο δεν έκαναν πίσω, αλλά φαίνεται να πάρθηκε η απόφαση να δοθούν τα παραπάνω χρήματα! Από το περιβάλλον των μάνατζερ που έχουν αναλάβει την υπόθεση, διέρρευσε ότι όλα κυλούν ομαλά και ίσως τις επόμενες μέρες να προκύψουν οριστικές εξελίξεις. Αν δεν αλλάξει κάτι και οι Πειραιώτες δώσουν τα 5εκατ. ευρώ, τότε ο Λέτο θα υπογράψει νέο τριετές ή τετραετές συμβόλαιο!

«Δικός σας ο Μπομπό»!

Τελειωμένη πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Μπομπό στον Ολυμπιακό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη χθεσινή συνάντηση που είχε ο Φίχερ με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο, του μετέφερε ότι «ο Μπομπό είναι δικός σας»! Όσον αφορά τη Μπεσίκτας, ο γνωστός ατζέντης ενημέρωσε τους Τούρκους πως: «έχουμε πάρει την απόφαση να φύγουμε και να συνεχίσουμε στον Ολυμπιακό. Πρέπει να βρούμε μία λύση». Η πίεσή του φαίνεται να έπιασε τόπο και στην γειτονική χώρα έχουν την αίσθηση ότι ο Ολυμπιακός θα κατέχει το 50% των δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου επιθετικού και ο Φίχερ το άλλο μισό.

Το κόστος της μετακίνησής του στην Ελλάδα θα αγγίξει τα 6εκατ. ευρώ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν 3εκατ. ευρώ και άλλα τόσο ο ατζέντης. Το νέο του συμβόλαιο θα έχει ισχύ μέχρι το 2012, οι απολαβές του θα είναι κλιμακωτές και θα ξεκινούν από τα 1.8εκατ. ευρώ. Εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις και το μίνι σίριαλ θα λάβει αίσιο τέλος…

Πιέζει ο Ντάρμπισαϊρ

Από τη στιγμή που το τοπίο… παραείναι θολό, αποφάσισε να λάβει δράση από μόνος του. Ο Ματ Ντάρμπισαϊρ θα ασκήσει πίεση στη διοίκηση της Μπλάκμπερν, προκειμένου να ρίξει τις απαιτήσεις της (5εκατ. ευρώ) και να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Μέχρι την Πέμπτη ο μάνατζερ του Άγγλου επιθετικού θα μεταφέρει στα «ρόδα» την επιθυμία του πελάτη του και αν γίνει αποδεκτή έχει καλώς… Σε διαφορετική περίπτωση οι νταμπλούχοι θα στραφούν σε άλλες λύσεις για την επίθεση. Το σίγουρο είναι πως τόσο υψηλό ποσό δεν πρόκειται να δαπανήσουν… Ανάμεσα στα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα είναι των Φιλομένο του Αστέρα Τρίπολης και Μακίνουα της Κιέβο.

*Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ελάνο αποκάλυψε χτες Μέσο της Βραζιλίας. Πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολο σενάριο, αφού ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι κοστολογείται περίπου 8εκατ. ευρώ. Μάλιστα ειπώθηκε ότι οι επαφές είναι προχωρημένες και η μεταγραφή μπορεί να κλείσει τις επόμενες ημέρες!

Το ψάχνει για Άλεξ Σίλβα

Μπορεί το μεγαλύτερο βάρος του προγραμματισμού να έχει πέσει στην εύρεση αξιόλογων επιθετικών, με τον Μπομπό της Μπεσίκτας να βρίσκεται προ των πυλών του Ρέντη, αλλά αυτό δεν συνεπάγεται στασιμότητα για τη θέση της άμυνας. Ο μεγαλομάνατζερ, Φίχερ, έχει προτείνει τον Άλεξ Σίλβα του Αμβούργου και παρά τις δυσκολίες, ο Ολυμπιακός θα το προσπαθήσει. Θα ποντάρει πάνω στην επιθυμία του Βραζιλιάνου να φύγει από τη Γερμανία, αναζητώντας τη φόρμουλα για να τον πάρει δανεικό.

Όσον αφορά τον Όλοφ Μέλμπεργκ της Γιουβέντους, μάλλον πρέπει να ξεχαστεί. Πέραν του υψηλού κόστους (σύνολο κοντά στα 6εκατ. ευρώ) της μεταγραφής, ο ίδιος ο Σουηδός ξεκαθάρισε στο «Sport Expressen ότι: «Εχω συμβόλαιο με τη Γιουβέντους και δεν είναι αλήθεια ότι διαπραγματεύομαι με τον Ολυμπιακό. Δεν μπορώ να έρχομαι σε επαφή με κανέναν. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από τη Γιουβέντους, παρ' όλα αυτά δεν ξέρω αν έχουν πρόθεση να με παραχωρήσουν, αλλά μέχρι να έρθει ο καινούργιος προπονητής δεν νομίζω ότι θα αποφασίσουν ποιους θα παραχωρήσουν».

Από τη μεριά του ο Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς της Σεβίλλης μίλησε στην «SportDay» και αρκέστηκε να πει ότι: «Αυτή τη στιγμή είμαι στην εθνική και το μυαλό μου βρίσκεται μόνο στα παιχνίδια που ακολουθούν. Δεν θέλω να πω τίποτα. Ούτε για τη Σεβίλλη ούτε για τον Ολυμπιακό. Δεν σκέφτομαι τίποτα. Θα μιλήσω μετά τα παιχνίδια».

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x