Ελλάδα

Τέπιτς: «Η καλύτερη επιλογή ο Παναθηναϊκός»!

Δικαιωμένος με την απόφασή του να μεταγραφεί στον Παναθηναϊκό, παρά τις καλύτερες οικονομικά προτάσεις που είχαν παρουσιαστεί, εμφανίστηκε ο Μιλένκο Τέπιτς. Σε συνέντευξή του στη «SportDay», ο Σέρβος γκαρντ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη νέα σελίδα της καριέρας του, τονίζοντας: «Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός είναι η κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη και η καλύτερη επιλογή»! «Περήφανος για ό,τι έγινα», το σχόλιο του Ντρου Νίκολας στη «SportDay». «Θέλω να μείνω, αγαπώ τα πάντα στον Παναθηναϊκό», ο Γιασικεβίτσιους. Αποσύρει τη φανέλα του Φραγκίσκου Αλβέρτη η ΚΑΕ!

Δικαιωμένος με την απόφασή του να μεταγραφεί στον Παναθηναϊκό, παρά τις καλύτερες οικονομικά προτάσεις που είχαν παρουσιαστεί, εμφανίστηκε ο Μιλένκο Τέπιτς. Σε συνέντευξή του στη «SportDay», ο Σέρβος γκαρντ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη νέα σελίδας της καριέρας του, τονίζοντας: «Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός είναι η κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη και η καλύτερη επιλογή»! «Περήφανος για ό,τι έγινα», το σχόλιο του Ντρου Νίκολας στη «SportDay». Διαβάστε τι δήλωσε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Καλάθης και με τη βούλα!

«Ειλικρινά πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός είναι κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη και η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι είναι πρωταθλητής Ευρώπης, αλλά και ότι θα έχω την ευκαιρία να δουλέψω με τους Πέκοβιτς και Κέτσμαν. Ακόμη, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ένας από τους καλύτερους Σέρβους προπονητές. Ετσι, θα είναι εύκολο να επικοινωνώ στη μητρική μου γλώσσα. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα με το παιχνίδι μου», τόνισε ο Τέπιτς και συνέχισε αναφερόμενος στη μετάβαση από τα χέρια του Βουγιόσεβιτς σε αυτά του Ομπράντοβιτς:

«Ο καθένας έχει διαφορετική φιλοσοφία. Θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ στις απαιτήσεις του Ομπράντοβιτς. Υπάρχει ομοιότητα μεταξύ τους, μια και είναι της ίδιας προπονητικής σχολής και ελπίζω η δουλειά που έκανα με τον Βουγιόσεβιτς να με βοηθήσει στον ΠΑΟ. Μέχρι τώρα δεν είχα την τύχη να κερδίσω την Ευρωλίγκα με την Παρτίζαν, με την οποία είχαμε φοβερά αποτελέσματα για το επίπεδό μας. Ο Παναθηναϊκός κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια και η εμπειρία μου μού λέει ότι δεν είναι εύκολο να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα, αλλά θα προσπαθήσουμε. Εχουμε στόχο να κατακτήσουμε και του χρόνου όλους τους τίτλους. Είναι μεγάλη τιμή να παίζεις σε τέτοια ομάδα».

Περισσότερα στο σημερινό (3/6) φύλλο της «SportDay» που κυκλοφορεί…

Από τη μεριά του, ο Ντρου Νίκολας αναφέρθηκε στην αγωνιστική του ανάκαμψη με το πέρασμα των αγωνιστικών: «μιλώντας καθαρά σε προσωπικό επίπεδο, μπορώ να πω ότι το πράγμα για το οποίο είμαι περήφανος μετά το τέλος της φετινής σεζόν είναι για την άμυνά μου. Οταν ήρθα στον Παναθηναϊκό πολλοί έλεγαν πως δεν θα καταφέρω να προσαρμοστώ στην Αθήνα, στον Παναθηναϊκό, στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και άλλα πολλά. Και είδατε τι συνέβη κατά τη διάρκεια της σεζόν. Το πρώτο μου μέλημα είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα και αν αυτό έρχεται μέσα από τη δική μου προσπάθεια, τότε είναι ακόμη καλύτερα για μένα», ήταν το πρώτο σχόλιο του Αμερικανού γκαρντ για να αναφερθεί στη συνέχεια για το μέλλον του στο «τριφύλλι», συγκρίνοντας τον εαυτό του με τον… ριζωμένο Μάικ Μπατίστ:

«Δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο ύστερα από μόλις ένα χρόνο παρουσίας στην ομάδα. Η περίπτωση του Μάικ είναι πολύ ιδιαίτερη. Καταλαβαίνω ότι αυτό που πέτυχε είναι κάτι μοναδικό. Μακάρι έστω να πλησιάσω το ρεκόρ παραμονής του στον Παναθηναϊκό. Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό όσο με θέλουν. Γίναμε πολύ καλοί φίλοι με τον Μάικ, αλλά έχω δεθεί και με άλλα παιδιά από την ομάδα, τον Σάρας, τον Διαμαντίδη, τον Σπανούλη και άλλους».

Περισσότερα στο σημερινό (3/6) φύλλο της «SportDay» που κυκλοφορεί…

Ως κάτι ανήκουστο χαρακτήρισε το φετινό triple crown που κατέκτησε ο Παναθηναϊκός ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Με δηλώσεις του στη «SportDay», ο Λιθουανός σούπερ σταρ προσπάθησε να διαχωρίσει το πώς αντιλαμβάνεται ο κόσμος της επιτυχίες, από την πραγματική σημασία επίτευξης ενός τουλάχιστον στόχου.

«Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι αν πάρεις έναν τίτλο, η χρονιά είναι απίστευτη. Δεν χρειάζεται να κατακτήσεις νταμπλ και τριπλ κράουν. Και ο ένας τίτλος είναι εκπληκτικός. Το να πηγαίνεις στο φάιναλ φορ είναι εκπληκτικό. Δείτε τον Ολυμπιακό. Ο.Κ., δεν πήρε τρόπαιο, αλλά για μένα είχε πολύ καλή χρονιά. Αλλά ο κόσμος καταπιάνεται με αυτά. Δεν καταλαβαίνουν πόσο μεγάλο πράγμα είναι να πάρεις έναν τίτλο. Και το τριπλ κράουν είναι κάτι από άλλον πλανήτη»!

•Στην Ελλάδα, ωστόσο, και δη στον Παναθηναϊκό, ένας τίτλος θα εκλαμβανόταν ως αποτυχία.

«Αυτός είναι λάθος τρόπος σκέψης. Και με έναν τίτλο έχεις κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία. Το εννοώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Εύχομαι στον Θεό να παίρνω έναν τίτλο κάθε σεζόν για το υπόλοιπο της καριέρας μου. Ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει πόσο δύσκολο είναι να κατακτήσεις έστω ένα τρόπαιο».

Περισσότερα στο σημερινό (3/6) φύλλο της «SportDay» που κυκλοφορεί…

Αποσύρεται η φανέλα του Φράνκι

Την απόφαση να αποσύρει τη φανέλα με το νούμερο «4» του Φραγκίσκου Αλβέρτη και να την αναρτήσει στην οροφή του ΟΑΚΑ, στα πρότυπα του ΝΒΑ, πήρε η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Με τον τρόπο αυτό θα τιμηθεί ο «Φράνκι» για την πολυετή προσφορά του και την κατάκτηση 25 τίτλων με το τριφύλλι στο στήθος.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x