Stoiximan Super League

Πλιάτσικας: «Υπομονή για Εθνική και… ΑΕΚ»

Αισιόδοξος πως με σκληρή δουλειά και υπομονή η Εθνική Ελπίδων μπορεί να φτάσει ψηλά παρουσιάστηκε ο Βασίλης Πλιάτσικας μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 μετά τη νίκη επί της Λιθουανίας με 1-0 για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. «Αρχίσαμε με δύο νίκες και εξαρτάται από μας πού θα φτάσουμε», δήλωσε, ενώ για το μέλλον του στην ΑΕΚ είπε: «Ακόμη δεν ξέρω τι μέλλει γενέσθαι. Θα περιμένω να δω τι εξελίξεις θα έχουμε και κάνω υπομονή».

Αισιόδοξος πως με σκληρή δουλειά και υπομονή η Εθνική Ελπίδων μπορεί να φτάσει ψηλά παρουσιάστηκε ο Βασίλης Πλιάτσικας μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 μετά τη νίκη επί της Λιθουανίας με 1-0 για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς και χρειαζόμασταν τη νίκη. Είχαμε καιρό να παίξουμε όλοι μαζί και το γεγονός ότι τελείωσε το πρωτάθλημα νωρίς για τους περισσότερους ίσως μας έκανε κακό. Το καλό είναι πως γνωριζόμαστε σχεδόν με όλα τα παιδιά από την εθνική προπαίδων και πως τα περισσότερα παιδιά είχαν παιχνίδια στα πόδια τους. Δεν γνωρίζαμε καλά τον αντίπαλο, υπήρχε ταλαιπωρία από το ταξίδι, αλλά στο τέλος όλα πήγαν καλά και νικήσαμε. Χάσαμε ένα ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη ήμασταν πολύ καλύτεροι, πιέσαμε τον αντίπαλο και καταφέραμε να σκοράρουμε», δήλωσε ο 21χρονος μέσος και πρόσθεσε για τη συνέχεια:

«Τα ματς με την Αγγλία και την Πορτογαλία είναι ντέρμπι και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό. Έχουμε αρχίσει με έξι βαθμούς, έχουμε καλή ψυχολογία και θα μας βοηθήσει αυτό για τη συνέχεια. Από εμάς εξαρτάται πού θα φτάσουμε. Πριν δύο χρόνια κανείς δεν περίμενε πως θα φτάναμε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων. Χρειάζεται πολλή δουλειά και υπομονή από την πλευρά μας».

Ο ίδιος είχε λιγοστό χρόνο συμμετοχής φέτος με την ΑΕΚ, ωστόσο ο Νίκος Νιόπλιας συνεχίζει να τον εμπιστεύεται. «Με χαροποίησε το γεγονός ότι ο προπονητής με χρησιμοποίησε παρότι δεν είχα παιχνίδια στα πόδια μου. Τον ευχαριστώ πολύ και θα προσπαθώ να είμαι πάντα έτοιμος για να βοηθώ την ομάδα», ανέφερε, ενώ για το μέλλον του στην «Ένωση» τόνισε πως είναι… θολό. «Ακόμη δεν ξέρω τι μέλλει γενέσθαι. Θα περιμένω να δω τι εξελίξεις θα έχουμε και κάνω υπομονή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x