Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Ο Καντέ κάνει την αρχή…

Θέμα ημερών είναι η ολοκλήρωση της πρώτης μεταγραφής του Παναθηναϊκού. Ο Σεντρίκ Καντέ αναμένεται εντός της εβδομάδας (μάλλον έως την Τετάρτη) στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Σιγουριά για Κατσουράνη. Πώς συνδέεται η υπόθεση αυτή με τον Σιμάο. Εφικτοί στόχοι για την επίθεση οι Ρικάρντο Ολιβέιρα και Χούλιο Κρουζ, ανέφικτοι οι Γκραφίτε και Μποκάνι.

Θέμα ημερών είναι η ολοκλήρωση της πρώτης μεταγραφής του Παναθηναϊκού. Ο Σεντρίκ Καντέ αναμένεται εντός της εβδομάδας (μάλλον έως την Τετάρτη) στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Ο 29χρονος αμυντικός, που έχει γεννηθεί στο Μάλι, αλλά διαθέτει γαλλικό διαβατήριο, έμεινε ελεύθερος από τη Νις και θα ενισχύσει την οπισθοφυλακή των «πρασίνων», που πάντως κινούνται για έναν ακόμη στόπερ. Άλλωστε, Βαβζίνιακ και Γκούμας δεν φαίνεται να υπολογίζονται από τον Χενκ Τεν Κάτε.

Ακολουθεί ο Κατσουράνης

Η μεταγραφή του Κώστα Κατσουράνη θεωρείται δεδομένη από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Ο 29χρονος μέσος έχει συμφωνήσει και η Μπενφίκα θα εισπράξει περίπου 2,5 εκατ. ευρώ προτού προχωρήσει στη… φαινομενική αποδέσμευσή του για να μην καταβληθεί η ρήτρα των 5 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ.

Η ολοκλήρωση της απόκτησης του Κώστα Κατσουράνη είναι πολύ πιθανό να ανοίξει την πόρτα της εξόδου για τον Σιμάο. Ο Μοζαμβικανός μέσος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων και οι «πράσινοι» θα τον παραχωρήσουν αν ικανοποιηθούν οικονομικά. Ακόμη περισσότερες πιθανότητες να πωληθεί συγκεντρώνει ο Βαγγέλης Μάντζιος, ενώ δεδομένη είναι η μη επιστροφή του Αλέξανδρου Τζιόλη, που πιθανότατα θα παραμείνει στη Βέρντερ Βρέμης, έστω και με λιγότερα από τα 1,9 εκατ. ευρώ που προέβλεπε η οψιόν αγοράς στο δανεισμό του.

Ο επιθετικός

Στο θέμα της απόκτησης επιθετικού υπάρχει στασιμότητα. Ο Ρικάρντο Ολιβέιρα θεωρείται ο πιο εφικτός από τους μεγάλους στόχους της ομάδας, ενώ παρότι αρέσει ο Χούλιο Κρουζ υπάρχουν ενδοιασμοί για την ηλικία του (35). Αντίθετα, μάλλον δεν υπάρχει… φως στις περιπτώσεις των Γκραφίτε και Μποκάνι. Ο πρώτος κοστολογείται από τη Βόλφσμπουργκ σε ύψη που δεν μπορεί να φτάσει ο Παναθηναϊκός, ενώ ο δεύτερος έχει ως προτεραιότητα να αγωνιστεί σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό, ειδάλλως θα μείνει στη Σταντάρ Λιέγης.

*Ίσως και μέσα στην εβδομάδα θα υπογραφεί η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων από τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, που αποτελεί ένα ακόμη βήμα για την έκδοση άδειας ανέγερσης του γηπέδου στον Βοτανικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x