Ελλάδα

Καλάθης: «Ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει…»

Ευτυχής για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, έστω και αν αυτό δίνει αναβολή στο άλμα του για το ΝΒΑ, δήλωσε ο Νικ Καλάθης σε εφημερίδα του Ορλάντο. «Ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει πόσο όμορφο είναι αυτό που ζω. Είναι πολλά τα χρήματα, αλλά το κυριότερο για μένα είναι ότι στην Ελλάδα θα έχω τη δυνατότητα να βελτιωθώ», τόνισε ο 20χρονος γκαρντ. «Δεν πάω για να γίνω το αστέρι της ομάδας, αλλά για να τη βοηθήσω να κατακτήσει έναν ακόμη τίτλο».

Ευτυχής για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, έστω και αν αυτό δίνει αναβολή στο άλμα του για το ΝΒΑ, δήλωσε ο Νικ Καλάθης σε εφημερίδα του Ορλάντο. «Ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει πόσο όμορφο είναι αυτό που ζω. Είναι πολλά τα χρήματα, αλλά το κυριότερο για μένα είναι ότι στην Ελλάδα θα έχω τη δυνατότητα να βελτιωθώ και να συνδυάσω το ευρωπαϊκό με το αμερικάνικο στυλ παιχνιδιού. Αυτό θα με βοηθήσει πολύ να εξελιχθώ ως παίκτης», δήλωσε ο 20χρονος γκαρντ και πρόσθεσε: «Δεν πάω στην Ελλάδα για να γίνω το αστέρι της ομάδας, αλλά για να τη βοηθήσω να κατακτήσει έναν ακόμη τίτλο. Ο Παναθηναϊκός παίζει πολύ με πικ-εν-ρολ κι έτσι μπορώ να δουλέψω πάνω σε αυτόν τον τομέα του παιχνιδιού μου».

Όσο για το ΝΒΑ; «Ήταν δύσκολη απόφαση να μην επιδιώξω να παίξω αμέσως στο ΝΒΑ, γιατί αυτό ήταν το όνειρό μου. Όμως σκέφτηκα ότι κανείς δεν μπορεί να μου εγγυηθεί κάτι. Ακόμη πιστεύω πως μπορώ να επιλεγώ στον πρώτο γύρο των ντραφτ, αλλά ποιος ξέρει; Ίσως έτσι πετύχω το στόχο μου και ζήσω ταυτόχρονα μία σπουδαία εμπειρία», τόνισε ο ομογενής άσος.

Ο Νικ Καλάθης θα λάβει αυτή την εβδομάδα μέρος σε προπονήσεις των Σακραμέντο Κινγκς, Χιούστον Ρόκετς, Νιου Τζέρσεϊ Νετς και Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Ο ίδιος έχει δικαίωμα μέχρι τις 15 Ιουνίου να αποσύρει τη συμμετοχή του από τα ντραφτ του ΝΒΑ (που γίνονται στις 25 Ιουνίου), ενώ αν μία ομάδα τον επιλέξει θα έχει το δικαίωμα το επόμενο καλοκαίρι να τον κάνει δικό της καταβάλλοντας στον Παναθηναϊκό buy-out ύψους 500.000 δολαρίων.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x