Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Δεν βιάζεται για τον επιθετικό

Μία ημέρα μετά την ολοκλήρωση της στον ΠΑΟΚ, οι διοικούντες δεν βιάζονται για την απόκτηση ενός επιθετικού. Οι «ασπρόμαυροι» δεν πιέζονται και εξετάζουν προσεκτικά όσες περιπτώσεις έχουν στα χέρια τους. Θετική εικόνα έχει σχηματιστεί για τον Λουτσιάνο Φέλιξ Λεγκισαμόν, τον οποίο παρακολούθησαν οι Ζήσης Βρύζας και Γιώργος Γεωργιάδης στο ταξίδι τους στην Αργεντινή. Kαμία εξέλιξη δεν υπήρξε στην υπόθεση του Βίκτορ Βιτόλο, ωστόσο στον «Δικέφαλο του Βορρά» δεν δείχνουν να ανησυχούν.

Μία ημέρα μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μπρούνο Τσιρίλο στον ΠΑΟΚ, οι διοικούντες δεν βιάζονται για την απόκτηση ενός επιθετικού. Οι «ασπρόμαυροι» δεν πιέζονται και εξετάζουν προσεκτικά όσες περιπτώσεις έχουν στα χέρια τους. Θετική εικόνα έχει σχηματιστεί για τον Λουτσιάνο Φέλιξ Λεγκισαμόν, τον οποίο παρακολούθησαν οι Ζήσης Βρύζας και Γιώργος Γεωργιάδης στο ταξίδι τους στην Αργεντινή.

Τα χρήματα που αξιώνει η Αρσεναλ Σαραντί για την παραχώρηση του 27χρονου φορ φτάνουν το 1,5 εκατ. ευρώ, που φαίνεται πως δυσκολεύει την περίπτωση να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται σήμερα ο Αργεντινός ατζέντης Πάμπλο Κένιο, που θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Σε ό,τι αφορά τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο 28χρονος στράικερ δήλωσε ότι θέλει να συνεχίσει στο εξωτερικό την καριέρα του.

Εν τω μεταξύ, καμία εξέλιξη δεν υπήρξε στην υπόθεση του Βίκτορ Βιτόλο, ωστόσο στον ΠΑΟΚ δεν δείχνουν να ανησυχούν. Ο Ισπανός περιμένει να μείνει ελεύθερος από τη Ράσινγκ Σανταντέρ, η οποία του οφείλει κάποια χρήματα και θα αποφασιστεί αν υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν.
Η χθεσινή μέρα της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας έκλεισε στα 1.673 εισιτήρια συνολικά, με 221 κατόχους διαρκείας να ανανεώνουν τη θέση τους.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x