Stoiximan Super League

Κρουζ: «Με τιμά η πρόταση του ΠΑΟ»

Θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό την καριέρα του εμφανίστηκε ο Χούλιο Κρουζ, μιλώντας στη «SportDay». Ο Αργεντινός επιθετικός αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Καραγκούνης τον πήρε τηλέφωνο. «Και ο Καραγκούνης και ο Ρεκόμπα μού είπαν τα καλύτερα. Την επόμενη εβδομάδα θα αποφασίσω. Είναι τιμή για μένα η πρόταση του Παναθηναϊκού», είπε μεταξύ άλλων ο 35χρονος φορ. «Ο Ντρέντε μόνο πωλείται, δεν τον δανείζουμε», είπαν οι άνθρωποι της Ρεάλ στον Κώστα Αντωνίου, ο οποίος συζήτησε για τον Ούτσε και τον Εβέρτον. «Κλείνει» σήμερα και επίσημα το θέμα του Σεντρίκ Καντέ.

Θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό την καριέρα του εμφανίστηκε ο Χούλιο Κρουζ, μιλώντας στη «SportDay». Ο Αργεντινός επιθετικός αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Καραγκούνης τον πήρε τηλέφωνο. «Και ο Καραγκούνης και ο Ρεκόμπα μού είπαν τα καλύτερα. Την επόμενη εβδομάδα θα αποφασίσω. Είναι τιμή για μένα η πρόταση του Παναθηναϊκού», είπε μεταξύ άλλων ο 35χρονος φορ.

Μαθαίνουμε ότι είσαι στην Ελλάδα. Να περιμένουμε το ευχάριστο;

«Μη συνδυάζετε την παρουσία μου στην Ελλάδα με την πρόταση του Παναθηναϊκού. Εδώ ήρθα για διακοπές και σε λίγες ημέρες θα επιστρέψω στην Ιταλία, όπου και θα πάρω την τελική μου απόφαση».

Πώς τη βλέπεις την πρόταση του Παναθηναϊκού;

«Είναι πολύ τιμητική για μένα η πρόταση του Παναθηναϊκού, που είναι μία μεγάλη ομάδα με παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες με πήρε τηλέφωνο ο πρώην συμπαίκτης μου στην Ιντερ, ο Γιώργος (σ.σ.: εννοεί τον "Κάρα"), που παίζει τώρα στον Παναθηναϊκό».

Τι σου είπε;

«Μου είπε τα καλύτερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά κυρίως για τον Παναθηναϊκό. Μου είπε ότι είναι η μεγαλύτερη ελληνική ομάδα, με συχνές παρουσίες στο Τσάμπιονς Λιγκ και ότι έχει ένα φανταστικό κόσμο, που θα με κάνει να νιώσω υπέροχα αν έρθω. Οπως μου είπε "έλα και θα είσαι βασιλιάς". Πήρα τηλέφωνο και έναν άλλον πρώην συμπαίκτη μου που παίζει στην Ελλάδα. Τον Αλβάρο Ρεκόμπα. Και αυτός μου είπε ότι αν πάρω την απόφαση να έρθω στην Ελλάδα, θα περάσω υπέροχες στιγμές».

Και εσύ τι θα κάνεις;

«Δεν ξέρω. Θα επιστρέψω στην Ιταλία, θα μιλήσω με τον μάνατζέρ μου, θα τα βάλουμε κάτω και θα πάρω την απόφαση την προσεχή εβδομάδα. Θα δούμε».

Εν τω μεταξύ, η «Tuttosport» ανέφερε χθες ότι η Παλέρμο σκέφτεται να κινηθεί για την απόκτηση του Κρουζ, ο οποίος βρίσκεται, επίσης, στο «στόχαστρο» του Παναθηναϊκού και της Λάτσιο. Στην Ιταλία υποστηρίζουν ότι ο παίκτης δύσκολα θα αφήσει το ιταλικό πρωτάθλημα για να αγωνιστεί σε κάποιο άλλο του εξωτερικού.

Απίθανο του Ντρέντε

Τα νέα από την Ισπανία δεν είναι ευχάριστα για τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό. Ο Κώστας Αντωνίου και ο Στέφανος Ησαΐας βρίσκονται από χθες στη Μαδρίτη και είχαν συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της Ρεάλ, Χόρχε Βαλντάνο, και ένα συνεργάτη του. Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», οι δύο πλευρές συζήτησαν για τις περιπτώσεις του Ντρέντε, του Μέτσελντερ και του Σαβιόλα, ενώ δημοσίευμα της «As» κάνει λόγο και για τον Αργεντινό αμυντικό Εζέκιελ Γκαράι, που φέτος αγωνίστηκε δανεικός στη Σανταντέρ.

Οι Μαδριλένοι υποστήριξαν ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει κάτι για τους τρεις προαναφερθέντες. «Ο Ντρέντε μόνο πωλείται, δεν τον δανείζουμε», είπαν οι άνθρωποι της «βασίλισσας» και η μεταγραφή εκτιμάται ότι μπορεί να ξεπεράσει τα 7 εκατ. ευρώ, ενώ τόνισαν ότι ο Ολλανδός χαφ δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σε ό,τι αφορά τον Μέντζελντερ και τον Σαβιόλα, ο πρώτος αν φύγει θα πάει σε κάποια ομάδα της Γερμανίας και ο δεύτερος επιθυμεί να παίξει στο αγγλικό ή το ιταλικό πρωτάθλημα.

Σε ό,τι αφορά τον Ρικάρντο Ολιβέιρα, ο Παναθηναϊκός δίνει μέχρι 7 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού, αλλά η Μπέτις ζητάει 10 εκατ. ευρώ και δεν πέφτει κάτω από τα 9 εκατ. ευρώ. Η υπόθεση του 29χρονου άσου παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες.

Συζήτηση για Ούτσε, Εβέρτον

Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», o Κώστας Αντωνίου συναντήθηκε με μάνατζερ και ομάδες για κάποιους παίκτες. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού φαίνεται πως ασχολήθηκε με τις περιπτώσεις δύο ποδοσφαιριστών που μέχρι σήμερα δεν έχουν γραφτεί στον Τύπο ως μεταγραφικοί στόχοι. Πρόκειται για τον επιθετικό της Χετάφε, Ικετσούκβου Ούτσε (25 ετών και τη φετινή σεζόν είχε 32 συμμετοχές στην Primera Division, έχοντας σκοράρει 7 φορές), και τον φορ της Σαραγόσα, Εβέρτον (28 ετών και τη φετινή σεζόν είχε 22 εμφανίσεις στην Primera Division, έχοντας πετύχει 16 γκολ).

Ο κ. Αντωνίου έκανε κάποιες διερευνητικές επαφές, αλλά οι πρώτες ενδείξεις δεν ήταν θετικές. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και ο κ. Ησαΐας θα βρίσκονται εντός της ημέρας στην Ελλάδα και ο πρώτος θα έχει το απόγευμα συνάντηση με τον Σεντρίκ Καντέ (θα φτάσει το μεσημέρι στο «Ελ. Βενιζέλος») για να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του «τριφυλλιού».

Το θέμα Σεμπαστιάν Πουιγκρενιέ δεν είχε καμία εξέλιξη χθες, αλλά υπάρχει σιγουριά από όλες τις πλευρές ότι θα προχωρήσει.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x