Μπάμπης Χριστόγλου

Με ρέγουλα η αλλαγή σκυτάλης

SportDay

Ακούω και διαβάζω διάφορες υπερβολές για τον τρόπο που σκοπεύουν να μπουν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι στον Ολυμπιακό και θέλω να καταθέσω την άποψή μου πάνω στα όσα θα συμβούν τις προσεχείς ημέρες. Επειδή με πολλά καρπούζια σε μια μασχάλη δουλειές δεν γίνονται και δεν λέει να διαλυθεί το μπάσκετ για το ποδόσφαιρο ξανά, όλα θέλουν ένα μέτρο. Πρώτα απ’ όλα επειδή ακούγονται και διάφορα αστρονομικά ποσά και ο κόσμος είναι μοιραίο να ξεσηκώνεται, θέλω να ξεκαθαρίσω τουλάχιστον την πεποίθησή μου.

Οι Αγγελόπουλοι θα μπουν σταδιακά στον Ολυμπιακό βάζοντας κάποιο λογικό ποσό. Κανένας σε περίοδο οικονομικής κρίσης, όσα χρήματα και αν έχει, δεν τα δίνει εν λευκώ, ειδικά τεράστια ποσά, να τα διαχειριστεί κάποιος. Αυτό πιστεύω ότι θα γίνει και στην προκειμένη περίπτωση με τους αδερφούς Αγγελόπουλους και τον Κόκκαλη. Μια συνεργασία που θα αρχίσει σιγά σιγά.

Ασχετα με το οικονομικό και την κριτική που εύλογα κάθε μέρα κάνουμε, ο Κόκκαλης δεν έγινε ξαφνικά κακός καπετάνιος. Ξέρει τα κατατόπια και αν είναι κάποια στιγμή να αποχωρήσει, θα συμβεί όταν θα γνωρίζει ότι θα είναι έτοιμη η διάδοχη κατάσταση. Οποιοσδήποτε και να έμπαινε τώρα, έστω και αν έβαζε σε λεφτά τα μαλλιά της κεφαλής του, ουδείς μπορεί να είναι βέβαιος πως θα έπαιρνε το πρωτάθλημα.

Οποτε συμβεί αυτό, θα γίνει όταν θα είναι έτοιμα τα πράγματα για να φύγει ο ίδιος από το προσκήνιο και να περάσουν οι μετοχές στα χέρια των νέων ιδιοκτητών. Ετσι θα γίνει σε αυτή την περίπτωση. Το λογικό και το πρέπον είναι να μπουν λοιπόν με κάποιο λογικό ποσό και σταδιακά να γίνει αυτή η αλλαγή σκυτάλης στην μπάλα. Γιατί αν μπουν και αναλάβουν τώρα τα πάντα οι Αγγελόπουλοι μόνοι τους, όσα και να βάλουνε είναι πιθανό να γίνουν μαντάρα τα πράγματα και στην μπάλα και στο μπάσκετ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x