Μπάμπης Χριστόγλου

Στη μέση... ο Μπομπό

SportDay

Πέρα από το ότι τα πράγματα δεν προχωρούν με τις μεταγραφές, πολλοί είναι οι παίκτες που ενδιαφέρουν και τις δύο ομάδες, τους «αιώνιους», ή, για να είμαι πιο ακριβής, προτείνονται και στους δύο. Τη στιγμή αυτή το θέμα του Μπομπό φαίνεται να έχει κολλήσει για τον Ολυμπιακό. Εγώ, όμως, φοβάμαι πως αν δεν πει και ο Κρουζ το «ναι», τότε δεν αποκλείεται οι «πράσινοι» να στραφούν σε αυτή την περίπτωση. Και ούτε καν θέλω να σκεφτώ τι θα μπορούσε να γίνει αν ο Παναθηναϊκός έκανε μια προσφορά μεγάλη και έβαζε στη διαδικασία να δελεάσει την Μπεσίκτας.

Μέχρι τώρα ό,τι ακούγεται και συζητιέται πολύ χαλάει, αλλά ό,τι φαίνεται πως δεν προχωράει, καμία φορά προκύπτει στα ξαφνικά. Για να μην έχουμε, λοιπόν, τίποτα ξαφνικά, καλό θα είναι να την παλέψουν την περίπτωση του Μπομπό στον Ολυμπιακό επειδή αποτελεί πραγματικά μια πολύ καλή λύση, σύμφωνα με αυτά που έχουν γραφτεί και ακουστεί. Ομως πρέπει να τον αγοράσουν για να δείξουν τουλάχιστον ότι είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν τις μεταγραφές που επιθυμούν.

Αν τυχόν ο Παναθηναϊκός χτυπήσει τον παίκτη και τον πάρει, τότε δεν θα ήθελα να είμαι ούτε ψύλλος στον κόρφο της διοίκησης γι' αυτά που θα ακούσει. Διότι αν πάει ο Παναθηναϊκός και πάρει τον παίκτη που δεν μπορεί ο Ολυμπιακός τόσο καιρό να αποκτήσει, και η ψυχολογία και οι εντυπώσεις στις τάξεις των φιλάθλων θα αλλάξουν στρατόπεδο. Εδώ που τα λέμε, πάντως, δεν προχωράει καμία περίπτωση και πλέον βρισκόμαστε πολύ κοντά χρονικά στην έναρξη της προετοιμασίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x