Μπάμπης Χριστόγλου

Κύριοι, υπάρχει πρόβλημα

SportDay

Με ελάχιστες μέρες να απομένουν για την έναρξη της προετοιμασίας, τα πάντα είναι στον αέρα και θεωρώ ότι ακόμα και ο πιο αισιόδοξος φίλος του Ολυμπιακού ως προς τις μεταγραφές δεν μπορεί να είναι ενθουσιασμένος. Για τον Νταρμπισάιρ και τον Λέτο ακόμα δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει. Βέβαια η λογική λέει ότι σε περίπτωση στραβής με τους δύο συγκεκριμένους ειδικά, κάτι θα πρέπει να έχει στα σκαριά ο Σωκράτης Κόκκαλης για να «χρυσώσει» το χάπι στον κόσμο.

Ταυτόχρονα γίνεται όλο και περισσότερο αντιληπτό ότι για λόγους εντυπώσεων ο Παναθηναϊκός καιροφυλακτεί να κάνει σε κάποια περίπτωση το «σπάσιμο» μιας από τις μεταγραφές που «παίζουν» για τους Πειραιώτες και αυτό είναι κάτι που σας το έγραψα και την προηγούμενη εβδομάδα.

Σε μια τέτοια περίπτωση ο αντίκτυπος θα είναι ιδιαίτερα αρνητικός για τη διοίκηση και θα υπάρξει πρόβλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» οφείλουν να κάνουν μέσα στο καλοκαίρι σημαντικές προσθήκες και αυτές να είναι έτοιμες όταν ο Ολυμπιακός θα μπει στη διαδικασία των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Ας μην ξεχνάμε ότι και καινούργιος προπονητής υπάρχει και η προσαρμογή δεν είναι πάντα γρήγορη σε τέτοιες περιπτώσεις.

Οι συνέπειες από την ανετοιμότητα σε ό,τι αφορά τη συμπλήρωση του παζλ στο ρόστερ είναι κατανοητό ότι αυξάνουν την ανησυχία για το αν θα τα καταφέρει ο Ολυμπιακός να είναι έτοιμος για τα προκριματικά. Επειδή δεν φαντάζομαι ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να είναι και πάλι τόσο κακός τη νέα χρονιά, ανησυχώ πλέον και για το πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x