Stoiximan Super League

Φουλ για Ντάρμπισάιρ και αμυντικό

Την επίσπευση των διαδικασιών για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Ντάρμπισαιρ αλλά και τις κινήσεις που θα γίνουν για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, αποφάσισαν στην συνάντηση που είχαν ο Σωκράτης Κόκκαλης με τον Τιμούρ Κετσπάγια με θέμα τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Συνεργάτες του Τιμούρ Κετσπάγια θα είναι οι Σοσό Τσέντια (βοηθός προπονητή) και Μιχάλης Μιχαήλ (γυμναστής)

Την επίσπευση των διαδικασιών για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Ντάρμπισαιρ αλλά και τις κινήσεις που θα γίνουν για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, αποφάσισαν στην συνάντηση που είχαν ο Σωκράτης Κόκκαλης με τον Τιμούρ Κετσπάγια με θέμα τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ έδωσαν επίσης το παρών ο Γιάννης Χρυσικόπουλος αλλά και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης με τον Ανδρέα Νινιάδη. Μετά την πολύωρη συζήτηση, προέκυψε ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν ως προτεραιότητα την απόκτηση του Ντάρμπισαιρ από την Μπλάκμπερν ενώ θα προχωρήσει και το θέμα του κεντρικού αμυντικού, με πρώτα ονόματα στη λίστα αυτά των Ντραγκουτίνοβιτς της Σεβίλλης, αλλά και του Μέλμπέργκ της Γιουβέντους.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνουν άλλες κινήσεις. Οι προσπάθειες για τον Μπομπό αλλά και για τον Λέτο θα συνεχιστούν αλλά όχι άμεσα.

Όπως ανακοινώθηκε επίσης συνεργάτες του Τιμούρ Κετσπάγια θα είναι οι Σοσό Τσέντια (βοηθός προπονητή) και Μιχάλης Μιχαήλ (γυμναστής).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x