Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Μέτοχος ο Βασίλης Γκαγκάτσης!

Όχι μόνο εκτελεστικός διευθυντής, αλλά και μέτοχος του ΠΑΟΚ είναι πλέον ο Βασίλης Γκαγκάτσης. Στα χέρια του πρώην προέδρου της ΕΠΟ πέρασε το 12% των μετοχών της ΠΑΕ. Συνάντηση «κορυφής» για τον καθορισμό του υπόλοιπου μεταγραφικού μπάτζετ. Επιθετικός και αριστερό μπακ απομένουν για να συμπληρωθεί το ρόστερ της ομάδας.

Όχι μόνο εκτελεστικός διευθυντής, αλλά και μέτοχος του ΠΑΟΚ είναι πλέον ο Βασίλης Γκαγκάτσης. Στα χέρια του πρώην προέδρου της ΕΠΟ πέρασε το 12% των μετοχών της ΠΑΕ. Συνάντηση «κορυφής» για τον καθορισμό του υπόλοιπου μεταγραφικού μπάτζετ. Σε αναζήτηση επιθετικού και αριστερού μπακ βρίσκονται στον «Δικέφαλο του Βορρά »για να συμπληρωθεί το ρόστερ της ομάδας.

Στον Γκαγκάτση το 12% των μετοχών του ΠΑΟΚ

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης είναι πλέον, εκτός από εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και κάτοχος του 12% των μετοχών της. Μετά από συνάντηση του πρώην προέδρου της ΕΠΟ με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τους άλλους μετόχους της ΠΑΕ, επήλθε συμφωνία για τη μεταβίβαση του συγκεκριμένου ποσοστού των μετοχών. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ενημέρωσε χθες εγγράφως τη Superleague για τη συγκεκριμένη αλλαγή στη μετοχική σύνθεση. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Βασίλης Γκαγκάτσης θα μπορεί να εκπροσωπεί κανονικά την ομάδα στο Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής, αφού για να συμβεί κάτι τέτοιο θα έπρεπε να είναι αντιπρόεδρος, διευθύνων σύμβουλος ή κάτοχος ποσοστού τουλάχιστον 10% των μετοχών της εταιρείας.

Ψάχνει δύο για να κλείσει το ρόστερ

Στην αναζήτηση των δύο τελευταίων κομματιών που θα ολοκληρώσουν το παζλ των φετινών μετεγγραφών βρίσκονται οι υπεύθυνοι της ομάδας. Στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Τούμπα θα συναντηθούν ο πρόεδρος Θοδωρής Ζαγοράκης, ο αντιπρόεδρος Ηλίας Βιολίδης και ο τεχνικός διευθυντής Ζήσης Βρύζας, ενώ σε ανοιχτή τηλεφωνική ακρόαση θα συμμετέχει και ο προπονητής Φερνάντο Σάντος από την Πορτογαλία, όπου βρίσκεται. Θέμα συζήτησης θα είναι οι δύο κινήσεις που θα συμπληρώσουν το ρόστερ της ομάδας. Για τη θέση του αριστερού μπακ έχει προταθεί ο Πορτογάλος Βιτορίνο Αντούνες, ο οποίος ανήκει στη Ρόμα, αλλά φέτος αγωνίστηκε δανεικός στη Λέτσε. Ο 22χρονος θεωρείται σπουδαία περίπτωση, αφού έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας (Εφήβων, Νέων, Ελπίδων). Σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα του επιθετικού, υπάρχουν δυο-τρεις παίκτες από τη Λατινική Αμερική που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ, μεταξύ των οποίων και ο Αντόλφο Μπαουτίστα, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το ύψος του μπάτζετ που θα αποφασιστεί.

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x