Μπάμπης Χριστόγλου

Χαμηλές πτήσεις έως τώρα

SportDay

Επειδή τα βάζω τόσες μέρες μόνο με τον Ολυμπιακό που δεν κάνει μεταγραφές, απ' όσο βλέπω και ο άλλος «αιώνιος», παρ' ότι έχει λεφτά να βάλει, δεν προχωράει ακόμα σε κάποια μεταγραφή. Με την ΑΕΚ φέτος να έχει περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες και να μην πάει για πολλά πολλά, ως προς τις αθηναϊκές ομάδες τουλάχιστον ακόμα δεν βλέπω προκοπή στις μεταγραφές.

Βέβαια, τώρα θα υπάρξει και νέο θέμα λογικά, με δεδομένο ότι ο Κατσουράνης δεν έρχεται και αντ' αυτού ο Τεν Κάτε προτιμάει τον συμπατριώτη του, ο οποίος αγωνιζόταν την περασμένη χρονιά στη Σάλκε. Οπότε ΠΑΟΚ και κυρίως Αρης φαίνεται να είναι εκείνοι που εντυπωσιάζουν ουσιαστικά με τις μεταγραφικές επιτυχίες τους.

Μην ξεχνάμε πως Γκρασιάν και Αμπρέου είναι δύο σημαντικές προσθήκες για τους «κιτρινόμαυρους» της Θεσσαλονίκης και μπορούν να δώσουν στην ομάδα του Αρη ποιοτικά χαρακτηριστικά παραπάνω. Αλλά και ο ΠΑΟΚ, που εμφανίζεται πιο οργανωμένος από όλους στα μεταγραφικά, επίσης περιμένω να είναι πιο δυνατός.

Από τη μία, αν μείνουν έτσι τα πράγματα, μπορεί να το εκλάβει και κάποιος ως καλό, μήπως και μπορέσει να κλείσει η ψαλίδα. Αυτό λίγο ενδιαφέρει τους οπαδούς των «αιωνίων» αλλά και της ΑΕΚ που περιμένουν κάτι να κινηθεί για να ζεσταθεί λίγο το ενδιαφέρον τους.

Οσο θα περνούν οι μέρες και δεν θα γίνεται τίποτα, τόσο οι ελπίδες να δούμε κάτι καλό τη νέα σεζόν θα περιορίζονται. Μην ξεχνάμε πως για τις περισσότερες ομάδες η σεζόν αρχίζει νωρίς. Ας βιαστούν όλοι γιατί χωρίς ενίσχυση δεν τις βλέπω καλά εν όψει των πρώτων ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x