Μπάμπης Χριστόγλου

Κι άλλες τέτοιες προσθήκες

SportDay

Κάποιο χρονικό διάστημα μεσολάβησε από την ώρα που τελείωσα το κομμάτι που διαβάσατε χθες, μέχρι που βγήκα στον αέρα, στον NovaΣΠΟΡ FM, για να ενημερώσω για το κλείσιμο της μεταγραφής. Ασφαλώς όλα αυτά που έγραψα χθες ισχύουν για το μέγεθος της μεταγραφής. Ο Μέλμπεργκ είναι μακράν ο καλύτερος αμυντικός που ήρθε τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό και μακάρι αυτό να αποδειχθεί και μέσα στο γήπεδο. Βέβαια, με τη δική του μεταγραφή επισκιάστηκε η απόκτηση του Νταρμπισάιρ, επίσης ένα πολύ σπουδαίο γεγονός, αλλά σίγουρα η απόκτηση του Σουηδού προκάλεσε πάταγο.

Συμφωνώ πως ήταν μεγάλη η κόντρα και λόγω της «μετωπικής» με τον Παναθηναϊκό. Ακόμα κι αν στο «τριφύλλι» ισχυρίζονται πως δεν ασχολήθηκαν κι ότι εκείνοι ήταν που εγκατέλειψαν την περίπτωση. Ακόμα κι αν το θέμα απασχόλησε τον Τύπο με απόψεις όπως ότι δεν έρχεται ο Μέλμπεργκ στην Ελλάδα, αλλά και με τον κόσμο των «πρασίνων» να αναρωτιέται γιατί δεν πήγε ο Παναθηναϊκός να τον πάρει, θεωρώ ότι τέτοιοι ισχυρισμοί θέλουν να μειώσουν το μέγεθος της επιτυχίας των «ερυθρολεύκων».

Για μένα, τώρα που ο σύλλογος έβαλε επιτέλους μπροστά, πρέπει να συνεχίσει. Ασφαλώς υπήρξε ανησυχία και σαφώς ο κόσμος του Ολυμπιακού ανησυχούσε. Και βέβαια δεν πρέπει να επαναπαυθεί τώρα. Πάνω απ’ όλα, αυτό που έχει σημασία είναι να τελειώσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Η ομάδα θα πρέπει να είναι έτοιμη όταν πρέπει, για να μην έχουμε τα περσινά. Είναι αναγκαίο ο Ολυμπιακός να κάνει τέτοιες προσθήκες, όπως του Μέλμπεργκ, για να κυνηγήσει κάτι παραπάνω και στην Ευρώπη.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x