Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Φουλάρουν για Κατσουράνη!

Στην απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη στρέφουν το βλέμμα τους στον Παναθηναϊκό μετά και το «ναυάγιο» με τον Ορλάντο Ένχελααρ. Στην τελική ευθεία θα μπει το θέμα, με τον διεθνή μέσο και τον μάνατζέρ του, Ρότζερ Λίντσε, αλλά και τον Νικόλα Πατέρα να έχουν νέες επαφές με τη Μπενφίκα για να υπάρξει θετική κατάληξη. Διατεθειμένοι να προσφέρουν 9 εκατ. ευρώ για να ντύσουν τον Τζιμπρίλ Σισέ στα «πράσινα» είναι στο «τριφύλλι» σύμφωνα με γαλλικά Μέσα. Στο «κόλπο» για τον Σεμπάστιαν Πουϊγκρενιέ η Μονακό. δήλωσε ο Νικόλας Πατέρας.

Στην απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη στρέφουν το βλέμμα τους στον Παναθηναϊκό μετά και το «ναυάγιο» με τον Ορλάντο Ένχελααρ. Στην τελική ευθεία θα μπει το θέμα, με τον διεθνή μέσο και τον μάνατζέρ του, Ρότζερ Λίντσε, αλλά και τον Νικόλα Πατέρα να έχουν νέες επαφές με τη Μπενφίκα για να υπάρξει θετική κατάληξη. Διατεθειμένοι να προσφέρουν 9 εκατ. ευρώ για να ντύσουν τον Τζιμπρίλ Σισέ στα «πράσινα» είναι στο «τριφύλλι» σύμφωνα με γαλλικά Μέσα. Στο «κόλπο» για τον Σεμπάστιαν Πουϊγκρενιέ η Μονακό.

Και τώρα «Κατσούρ»

Παρά το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν είχε συνδυάσει τις περιπτώσεις των Ορλάντο Ένχελααρ και Κώστα Κατσουράνη, μετά και τη χθεσινή αρνητική τροπή που πήραν τα πράγματα για τον Ολλανδό μέσο, είναι λογικό το βάρος να πέφτει εξ’ ολοκλήρου για την απόκτηση του διεθνούς παίκτη της Μπενφίκα. Ο 30χρονος αμυντικός μέσος και ο μάνατζέρ του, Ρότζερ Λίντσε θα έχουν νέες επαφές με τους διοικούντες των Πορτογάλων, όπως άλλωστε και ο Νικόλας Πατέρας με σκοπό να μπει το θέμα στην τελική ευθεία και να έχει θετική έκβαση. Σημαντικό ρόλο παίζει και η επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στην Ελλάδα και μάλιστα όσοι γνωρίζουν για την υπόθεσή του έλεγαν χθες πως «η υπόθεση του "Κατσούρ" θα έχει αίσιο τέλος για τον Παναθηναϊκό».

Γερό μπάσιμο για Σισέ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι γνωστό πως αρέσει πολύ στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, όμως ο παίκτης είναι σαφές πως προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του σ’ ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ο ραδιοφωνικός σταθμός RMC ανέφερε χθες πως οι «πράσινοι» έχουν στα «σκαριά» νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Γάλλο επιθετικό, της τάξεως των 8-9 εκατ., όμως το κατά πόσον ισχύει κάτι τέτοιο, όταν αναφέρουν ως πρόεδρο του «τριφυλλιού» τον Αργύρη Μήτσου είναι μια άλλη ιστορία…

«Ο πρόεδρος Αργύρης Μήτσου πάντα ονειρευόταν να τον ντύσει στα πράσινα, και οι Ελληνες επιμένουν. Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση 6 εκατ. ευρώ που κρίθηκε ανεπαρκής. Τώρα όμως επανήλθε, μια και φέρεται διατεθειμένος να ανέβει στα 8-9 εκατ. Με ένα τέτοιο ποσό μπορεί να βρεθεί σημείο επαφής, μια και η Μαρσέιγ δεν έχει άλλη πρόταση για τον διεθνή φορ. H συμμετοχή του ελληνικού συλλόγου στο Τσάμπιονς Λιγκ ίσως και να μετρήσει για τον Σισέ, που πάντως δεν δείχνει τόσο πρόθυμος να πάει στην Ελλάδα» ανέφεραν για το θέμα οι Γάλλοι.

Και η Μονακό για Πουιγκρενιέ

Καθοριστικές αναμένονται οι επόμενες ημέρες για το θέμα της απόκτησης του Σεμπαστιάν Πουιγκρενιέ. Πλέον στον Παναθηναϊκό έχουν ανοίξει νέο κύκλο επαφών με τη Ζενίτ για τον Νο1 στόχο για την οπσισθοφυλακή, μια και οι Ρώσοι αποφάσισαν να πουλήσουν τον Γάλλο σέντερ μπακ και όχι να τον δώσουν δανεικό. Οι αρχικές τους απαιτήσεις είναι κοντά στα 3εκατ. ευρώ, οι «πράσινοι» δίνουν μέχρι 2.5 εκατ. ευρώ και ήδη φαίνεται πως έχουν ρίξει τις απαιτήσεις των Ρώσων στα 2.8 εκατ. ευρώ, οπότε υπάρχει η αισιοδοξία πως θα βρεθεί η «χρυσή τομή».

Όμως, ένα άλλο εμπόδιο εκτός της μικρής οικονομικής διαφοράς είναι η Μονακό. Οι Μονεγάσκοι έχουν μπει δυνατά στην διεκδίκηση απόκτησης του παίκτη. Η πρότασή τους στη Ζενίτ είναι αρκετή πιο χαμηλή απ’ του Παναθηναϊκού, καθώς προσφέρουν 1.2 εκατ. ευρώ, όμως φαίνεται να δίνουν περισσότερα χρήματα στον Πουϊγκρενιέ απ’ το 1.1 εκατ. ευρώ του «τριφυλλιού». Η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός της ερχόμενης εβδομάδας και στον Παναθηναϊκό υπάρχει η αισιοδοξία για «happy end».

Το ψαξε για Γκερέιρο

Την περίπτωση του Πάολο Γκερέιρο του Αμβούργου έψαξε σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναθηναϊκός. Ο 25χρονος Περουβιανός επιθετικός δεν είναι ξεκάθαρο πόσο κοστολογείται, όμως γίνεται λόγος για 8-9 εκατ. ευρώ ή 11 εκατ. ευρώ. Βάσει και το νεαρό της ηλικίας του ο Λατινοαμερικανός άσος έχει ως προτεραιότητά του κάποιο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και κάποιες άλλες αγγλικές και ισπανικές ομάδες να τον έχουν προσεγγίσει.

Προτάθηκε ο Σίμιτς

Ο Ντάριο Σίμιτς είναι ένα ακόμα απ’ τα ονόματα που προτάθηκαν στον Παναθηναϊκό. Ο 34χρονος Κροάτης κεντρικός αμυντικός με καριέρα σε Μίλαν και Ίντερ μένει ελεύθερος απ’ τη Μονακό, ωστόσο δεν φαίνεται να ενδιαφέρει τους «πράσινους» τόσο για το προχωρημένο της ηλικίας του, όσο και για το γεγονός πως έχουν ρίξει το βάρος στον Πουϊγκρενιέ.

• Σε προφορική συμφωνία για μονοετή δανεισμό του Νασίφ Μόρις έχουν έρθει Μπέτις και Παναθηναϊκός. Στη συμφωνία περιλαμβάνεται και οψιόν αγοράς 1,5 εκατ. ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι και το «τριφύλλι» περιμένει γραπτώς την πρόταση των Ανδαλουσιάνων για να κλείσει το θέμα.

• Μέχρι 1 εκατ. ευρώ είναι διατεθειμένη να δώσει η Βέρντερ Βρέμης για να κρατήσει τον Αλέξανδρο Τζιόλη, όπως δήλωσε ο Κλάους Άλοφς, ποσό που δεν το συζητούν στον Παναθηναϊκό.

• Σε ολόκληρο το 90λεπτο με τη Μοζαμβίκη κόντρα στην Κένυα (2-1 η Κένυα) για τα προκριματικά του Μουντιάλ αγωνίστηκε ο Σιμάο.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x