Γερμανία

Η δεύτερη ευκαιρία του Φάνη

Αποφασισμένος να αποδείξει την αξία του είναι ο Φάνης Γκέκας. Ο Λαρισαίος επιθετικός επιστρέφει στη Γερμανία για λογαριασμό της Λεβερκούζεν, μετά τον εξάμηνο δανεισμό του στην Πόρτσμουθ όπου είχε μόλις ένα λεπτό συμμετοχής σε επίσημα ματς. «Ο Φάνης είναι πολύ χαρούμενος και ανυπομονεί για την προετοιμασία με τη Λεβερκούζεν, περιμένοντας να πάρει ευκαιρίες», δήλωσε στον γερμανικό Τύπο ο εκπρόσωπος του 29χρονου ποδοσφαιριστή

Αποφασισμένος να αποδείξει την αξία του είναι ο Φάνης Γκέκας. Ο Λαρισαίος επιθετικός επιστρέφει στη Γερμανία για λογαριασμό της Λεβερκούζεν, μετά τον εξάμηνο δανεισμό του στην Πόρτσμουθ όπου είχε μόλις ένα λεπτό συμμετοχής σε επίσημα ματς. «Ο Φάνης είναι πολύ χαρούμενος και ανυπομονεί για την προετοιμασία με τη Λεβερκούζεν, περιμένοντας να πάρει ευκαιρίες», δήλωσε στον γερμανικό Τύπο ο εκπρόσωπος του 29χρονου ποδοσφαιριστή, Πολ Κουτσολιάκος. Ο σοβαρός τραυματισμός του βασικού σέντερ φορ της ομάδας, Πάτρικ Χέλμες, που υπέστη ρήξη χιαστών κάνοντας προπόνηση στις διακοπές του, ανοίγει την πόρτα της ενδεκάδας στον πρώτο σκόρερ της Bundesliga τη σεζόν 2006/07.

Ο Φάνης Γκέκας, που δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2011, είχε πέρυσι με τη Λεβερκούζεν σε 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα 2 γκολ, ενώ σκόραρε μία φορά σε 3 ματς στο Κύπελλο. Τη σεζόν 2007/08 είχε πετύχει 11 γκολ σε 30 εμφανίσεις στην Bundesliga και 2 τέρματα σε 10 ματς στο Κύπελλο UEFA.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x