Stoiximan Super League

Κυριακίδης: «Θα μετρήσει η ετοιμότητά μας»

Την άποψή του ότι η πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Europa League εξαρτάται από τη Λάρισα, αρκεί οι παίκτες της να βρεθούν στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας απέναντι στην ΚΡ Ρέικιαβικ, εξέφρασε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο Ηλίας Κυριακίδης: «Συμφωνούμε όλοι ότι οποιαδήποτε ομάδα και να ήταν, θα συζητoύσαμε για τη δική μας ετοιμότητα. Δεν υπάρχει κάτι πιο σοβαρό», τόνισε μεταξύ άλλων ο μέσος της ΑΕΛ.

Την άποψή του ότι η πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Europa League εξαρτάται από τη Λάρισα, αρκεί οι παίκτες της να βρεθούν στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας απέναντι στην ΚΡ Ρέικιαβικ, εξέφρασε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο Ηλίας Κυριακίδης: «Συμφωνούμε όλοι ότι οποιαδήποτε ομάδα και να ήταν, θα συζητoύσαμε για τη δική μας ετοιμότητα. Δεν υπάρχει κάτι πιο σοβαρό», τόνισε μεταξύ άλλων ο μέσος της ΑΕΛ. Προτάθηκε ο Χέσελινκ!

«Συμφωνούμε όλοι ότι οποιαδήποτε ομάδα και να βρισκόταν στο δρόμο μας, θα συζητούσαμε για τη δική μας ετοιμότητα. Δεν υπάρχει κάτι πιο σοβαρό. Μέχρι τη στιγμή που θα αγωνιστούμε, ήδη εκείνοι θα βρίσκονται στη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματός τους. Το σημαντικότερο της ομάδας αυτής είναι η αγωνιστική της ετοιμότητα, σε αντίθεση με εμάς. Το θέμα που θίγεται τώρα είναι, λοιπόν, πιο σοβαρό απ’ όλα. Ότι οποιαδήποτε ομάδα αγωνίζεται το καλοκαίρι δεν είναι σε ετοιμότητα», τόνισε αρχικά ο πρώην άσος της ΑΕΚ και στη συνέχεια ερωτηθείς για τη λύση στο παραπάνω πρόβλημα, ήταν ξεκάθαρος:

«Υπάρχει ένα ντόμινο άλλων αποφάσεων. Πρέπει να τελειώνει πιο νωρίς το πρωτάθλημα. Ίσως άλλο ένα θέμα για λύση αυτού του προβλήματος είναι να συμμετείχαν λιγότερες ομάδες στη Σούπερ Λίγκα. Να πω την αλήθεια, θα ήθελα να ξεκινάμε πιο νωρίς τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις γιατί θέλουμε να αντιμετωπίζουμε στα ίσα τις άλλες ομάδες».

Σχετικά με το πώς εκλαμβάνουν οι συμπαίκτες του τη φετινή ευρωπαϊκή τους πρόκληση, είπε: «Στο ρόστερ της ομάδας υπάρχουν πολλοί παίκτες που στις προηγούμενες ομάδες τους είχαν συγκεντρώσει πλούσια ευρωπαϊκή εμπειρία. Σχετικά με την τελευταία κοινή ευρωπαϊκή εμπειρία στη Λάρισα, μετά την έξοδο κάποιων παικτών, έχουμε μείνει λίγοι που τη ζήσαμε. Αυτό που αποκομίσαμε από τότε συνεχίζουμε έχοντας το σαν οδηγό, όπως την επιτυχία κόντρα στη Μπλάκμπερν. Προέχει για εμάς μια καλή πορεία και γιατί όχι κάτι περισσότερο. Νομίζω ότι η τελευταία χρονιά που ζήσαμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τη Λάρισα είναι καλός οδηγός. Αντιλαμβάνεστε, όμως, ότι μετά τις αποχωρήσεις τόσων παικτών διανύουμε μεταβατική περίοδο».

Κλείνοντας, ο 25χρονος άσος αναφέρθηκε και στο «χρέος» των… παλιών της ομάδας προς τους νεοαποκτηθέντες: «Η αλήθεια είναι ότι ένας αριθμός παικτών νιώθουμε μεγαλύτερη ευθύνη για να αναλάβουμε την εκμάθηση των νέων. Πρώτον γιατί θα έρθουν πολλοί καινούργιοι και δεύτερον ότι περισσότεροι θα είναι ξένοι, άρα θα είναι δύο φορές δυσκολότερο να προσηλωθούν στο έργο τους».

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x