Μπάμπης Χριστόγλου

Πρέπει να απαντήσει

SportDay

Ο Ολυμπιακός έκανε τη σημαντική προσθήκη που ήθελε με τον αμυντικό, πήρε και τον Νταρμπισάιρ, αλλά με τον Παναθηναϊκό να κάνει σημαντικές μεταγραφές θα πρέπει να ανεβάσει περισσότερο και τον δικό του πήχη. Πέραν των εντυπώσεων, τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει η ουσία. Και αυτή τη στιγμή ο λογαριασμός λέει πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανάγκη από έναν επιθετικό ακόμα, ο οποίος να μπορεί να μένει μέσα στην περιοχή, έναν αριστερό χαφ, για τον οποίο έγραψα και χθες, και οπωσδήποτε θα πρέπει να αποκτηθεί αμυντικός χαφ.

Πολύ καλή η κίνηση με τον Μέλμπεργκ, τον «Ντάρμπι» που τον ήθελε και τον αγόρασε, αλλά δεν θα πρέπει να μείνει εκεί η ενίσχυση. Το σημαντικό είναι πως ο προπονητής θα πρέπει να έχει στα χέρια του όλα τα σημαντικά κομμάτια του ρόστερ σε αυτό το διάστημα και θεωρώ πως, παρά την προσθήκη του Μέλμπεργκ, υπάρχει καθυστέρηση. Τώρα που ο Παναθηναϊκός άνοιξε αρκετά την κατάσταση σε ό,τι αφορά τον οικονομικό τομέα, οφείλει να ακολουθήσει.

Οσα λάθη και όσες γκέλες και αν κάνουν οι «πράσινοι», όταν προστίθενται σπουδαίοι παίκτες όπως ο Σισέ ή ο Κατσουράνης στο ρόστερ τους, κάποια στιγμή θα δείξουν ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο. Οπότε η ανάγκη για ενίσχυση είναι μεγάλη, μια και η λογική λέει πως και εντός τον τειχών η κόντρα θα ενταθεί και ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει σίγουρα να αμφισβητήσει τα πρωτεία των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x