Stoiximan Super League

AEΚ: Ικανοποίηση Μπάγεβιτς, «τελειώνει» ο Μανωλάς

Ντούσαν Μπάγεβιτς και Νίκος Θανόπουλος συναντήθηκαν σήμερα και συζήτησαν για όλα τα θέματα που «καίνε» αυτή τη στιγμή την ΑΕΚ. Σε αυτό το ραντεβού δεν έδωσε το «παρών» ο Στέλιος Μανωλάς, ο οποίος με την κίνηση αυτή δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι εμμένει στην απόφαση του να αποχωρήσει από το πόστο του τεχνικού διευθυντή. «Δεν αμφισβητώ τον Σισέ» ο Νίκος Θανόπουλος.

Ντούσαν Μπάγεβιτς και Νίκος Θανόπουλος συναντήθηκαν σήμερα και συζήτησαν για όλα τα θέματα που «καίνε» αυτή τη στιγμή την ΑΕΚ. Σε αυτό το ραντεβού δεν έδωσε το «παρών» ο Στέλιος Μανωλάς, ο οποίος με την κίνηση αυτή δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι εμμένει στην απόφαση του να αποχωρήσει από το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις έως τώρα κινήσεις της ομάδας ενώ ενημέρωσε τον Θανόπουλο και για το τι θέλει να γίνει από εδώ και πέρα.

Η επιθυμία του «Ντούσκο»

Σε ό,τι έχει να κάνει με την παραμονή του Στέλιου Μανωλά στην ομάδα, η θέση του Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι γνωστή. Ο 61χρονος τεχνικός της «Ένωσης» θέλει τον Στέλιο Μανωλά και τη νέα χρονιά στην ομάδα, αλλά η απόφαση του δεύτερου φαίνεται πως δεν αλλάζει και σύμφωνα με πληροφορίες το μόνο που απομένει είναι να αποστείλει ο Μανωλάς εγγράφως την παραίτηση του.

Ικανοποίηση και σχεδιασμός

Ο Μπάγεβιτς ξεκαθάρισε στον Θανόπουλο πως έχει μείνει ικανοποιημένος με τις έως τώρα κινήσεις της ομάδας, τόσο σε οργανωτικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός πηγαίνει βάσει σχεδίου, οπότε το μόνο που ζήτησε ο Σερβέλληνας τεχνικός ήταν να ολοκληρωθεί το ρόστερ όσο πιο σύντομα γίνεται.

Μικρότερο ρόστερ

Ένα ακόμη θέμα που «καίει» αυτή τη στιγμή τον Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι να έχει στη διάθεση του ένα πιο «ευέλικτο» ρόστερ. Ο έμπειρος τεχνικός θεωρεί πως στην ομάδα υπάρχουν πολλοί παίκτες και θέλει τη νέα σεζόν να δουλέψει με λιγότερους στις προπονήσεις. Ο Θανόπουλος ενημερώθηκε για την πρόθεση του Μπάγεβιτς να αποχωρήσουν ορισμένοι παίκτες, τα συμβόλαια των οποίων θα «σπάσουν», αλλά και για αυτούς που πρόκειται να δοθούν δανεικοί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x