Μπάμπης Χριστόγλου

Δεν... μίλησε ακόμα

SportDay

Για μένα οι μεταγραφές θα έπρεπε να είχαν ήδη γίνει. Ο Ολυμπιακός για την ώρα έχει πάρει τον Μέλμπεργκ, απέκτησε τον Νταρμπισάιρ, αλλά περιμένει να δει τι θα έχει στο ταμείο για να πάρει αμυντικό χαφ, επιθετικό και αριστερό χαφ. Οπωσδήποτε μετά τη μετωπική σύγκρουση και την επικράτηση του Θρύλου στο θέμα Μέλμπεργκ, ο Παναθηναϊκός ήταν βέβαιο πως θα έκανε τη ρελάνς για να μπορέσει να πάρει αυτούς που θέλει και να φέρει κοντά τον κόσμο του.

Ομως, ο Κόκκαλης θα περιμένει να δει τι θα βάλουν και οι υπόλοιποι για να κρατήσει τον τελευταίο λόγο. Αυτό το καλοκαίρι αλλάζουν πολλά στον Ολυμπιακό, πρόσωπα, προπονητής και πάνω απ’ όλα αποχώρησαν ορισμένοι σημαντικοί ποδοσφαιριστές. Αυτό που θα πρέπει να θυμούνται όλοι όμως είναι πως οι μεταγραφές δεν είναι αυτές που βγάζουν τον πρωταθλητή.

Οπότε καλό θα είναι ο ενθουσιασμός να περιοριστεί στα καλά ονόματα που θα δούμε φέτος στο πρωτάθλημα και ήδη έχουν έρθει. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα μέχρι να κάνουμε τον τελικό απολογισμό του παζαριού και είμαι βέβαιος πως ο Θρύλος δεν έχει μιλήσει ακόμα.

Οπωσδήποτε όμως οι ποδοσφαιριστές που οφείλει να πάρει θα πρέπει να είναι ποιοτικοί και να προσθέσουν βάθος στην ομάδα, για να μπορέσει να παρουσιάσει τη νέα σεζόν μια πιο συνεπή εικόνα. Το πρώτο και βασικότερο που θέλω να δω από τους «ερυθρόλευκους» τη νέα χρονιά είναι διάρκεια και συνέχεια στο παιχνίδι τους. Πράγμα που δεν είχαν την περίοδο που πέρασε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x