Μπάμπης Χριστόγλου

Ελκυστική εικόνα

SportDay

Eίναι ακόμα νωρίς να βγάλουμε οποιαδήποτε συμπεράσματα για τον Ολυμπιακό και το πώς ακριβώς χτίζεται στο Ζέεφελντ. Ο Ηρακλής για την εφημερίδα και ο Διονύσης στο σάιτ τα γράφουν καθημερινά και προσπαθούν να μας μεταφέρουν μια εμπεριστατωμένη εικόνα. Ο Κετσπάγια θέλει να περάσει ορισμένα δικά του στοιχεία στο παιχνίδι, αλλά και να κρατήσει όσα σωστά έκανε ο Βαλβέρδε την περίοδο που πέρασε. Δεν χαρίζεται σε κανέναν που δεν εκτελεί σωστά ή δεν δείχνει προθυμία και από την εκκίνηση της θητείας του στους «ερυθρόλευκους» προσπαθεί να κάνει σαφές ότι είναι το απόλυτο αφεντικό.

Βασικά αυτό που κρατάω από τις παρατηρήσεις που έχουν γίνει πάνω στα πρώτα δείγματα γραφής του Γεωργιανού είναι το γεγονός πως θέλει την μπάλα να την τσουλάνε μπροστά οι πάσες και οι συνεχείς εναλλαγές θέσεων των παικτών και όχι ο καθένας μόνος του να την κουβαλάει. Αυτό είναι σημαντικό να περάσει στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για να δούμε και μια πιο ελκυστική εικόνα σε σταθερότερη βάση απ’ αυτή που βλέπαμε πέρυσι. Εμφαση στον αμυντικό τομέα έχει δώσει στα άκρα και πώς να μπορεί να ανταποκρίνεται ο Θρύλος στις πλαγιοκοπήσεις των αντιπάλων του. Κι εκεί είναι ένας τομέας που θα πρέπει να γίνει δουλειά.

Χαρακτηριστικά του παιχνιδιού θα είναι σίγουρα η ανάπτυξη από το πλάι με ταχύτητα, πράγμα που είδαμε και στη θητεία του Τιμούρ στην Ανόρθωση. Πολύ σημαντικό επίσης να σιγουρεύονται οι πάσες. Κάποια απ’ αυτά τα στοιχεία ελπίζω πως θα δούμε στον Ολυμπιακό της νέας περιόδου. Ο Γεωργιανός πάντως θέλει να βάλει από νωρίς τη σφραγίδα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x