Ελλάδα

Μαυροκεφαλίδης: «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό»

Ευχαριστημένος από την επιλογή του στην Εθνική ομάδα μπάσκετ, για το Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας έμεινε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, τόνισε πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μπορεί να πρωταγωνιστήσει και σε αυτήν τη διοργάνωση. Στους 94.6, και ο Κώστας Καϊμακόγλου.

Ευχαριστημένος από την επιλογή του στην Εθνική ομάδα μπάσκετ, για το Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας έμεινε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, τόνισε πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μπορεί να πρωταγωνιστήσει και σε αυτήν τη διοργάνωση.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε για:

Την επιλογή του στην Εθνική ομάδα: «Δεδομένη η χαρά μου για αυτό το γεγονός. Το περίμενα και τώρα θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Τον Γιόνας Καζλάουσκας: «Έφτιαχνε ομάδες που στηριζόταν στην ταχύτητα, ειδικά όπως η Ζαλγκίρις, η οποία τα είχε σαρώσει όλα».

Τις πιθανές απώλειες στην Εθνική (Διαμαντίδης, Παπαλουκάς, Βασιλόπουλος): «Θα είναι μεγάλες απώλειες γιατί θα αποδυναμωθεί η ομάδα».

Το αν θα διακριθεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας: «Σίγουρα η Εθνική τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί, γιατί όχι και τώρα».

Την χρονιά με το Μαρούσι: «Ήταν μια καλή και δύσκολη χρονιά. Το Μαρούσι πέτυχε τους στόχους του σε μια ευχάριστη και καλή χρονιά».

Την επικείμενη επιστροφή του στον Ολυμπιακό: «Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω. Αν γίνει αυτό θα βάλω τα δυνατά μου για να παίζω περισσότερο, γιατί δεν είναι ωραίο να μένεις στον πάγκο».

Το ΝΒΑ, αν θέλει να πάει: «Το ΝΒΑ είναι μακρινό επίπεδο από ότι είμαι εγώ τώρα. Είχα μιλήσει με ανθρώπους αλλά και με τον Γλυνιαδάκη, αλλά είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί αυτό. Πάντως δεν παύει να το σκέφτομαι».

Τον τραυματισμό του: «Ξεπέρασα τον τραυματισμό μου, που με ταλαιπωρούσε στον Ολυμπιακό. Πιστεύω στον εαυτό μου και έχω κάποιες δυνατότητες τις οποίες τις έδειξα στο Μαρούσι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x