Ελλάδα

Μπουρούσης:«Του χρόνου το βραβείο να είναι τίτλος»

Μετά τον Βασίλη Σπανούλη και τον Μάικ Μπατίστ, ο τρίτος καλύτερος παίκτης του φετινού πρωταθλήματος ήταν ο σέντερ του Ολυμπιακού, Γιάννης Μπουρούσης. Ο Έλληνας σέντερ ήθελε αυτή η διάκριση να συνδυαστεί και με έναν τίτλο αλλά κάτι τέτοιο τελικά δεν συνέβη. «Είναι σίγουρα σημαντικό για ένα αθλητή να έχει μια ατομική διάκριση, αλλά επί της ουσίας δε σημαίνει τίποτα από τη στιγμή που η ομάδα μου δεν κατάφερε να πετύχει τους στόχους της» δήλωσε ο 26χρονος σέντερ.

Μετά τον Βασίλη Σπανούλη και τον Μάικ Μπατίστ, ο τρίτος καλύτερος παίκτης του φετινού πρωταθλήματος ήταν ο σέντερ του Ολυμπιακού, Γιάννης Μπουρούσης. Ο Έλληνας σέντερ ήθελε αυτή η διάκριση να συνδυαστεί και με έναν τίτλο αλλά κάτι τέτοιο τελικά δεν συνέβη. «Είναι σίγουρα σημαντικό για ένα αθλητή να έχει μια ατομική διάκριση, αλλά επί της ουσίας δε σημαίνει τίποτα από τη στιγμή που η ομάδα μου δεν κατάφερε να πετύχει τους στόχους της» δήλωσε ο 26χρονος σέντερ στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ο διεθνής σέντερ ξεκαθάρισε πως «κάθε ατομική διάκριση είναι απόρροια της ομαδικής δουλειάς και γι' αυτό θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου που καθημερινά με βοηθούν να γίνω καλύτερος. Πιστεύω ότι ακόμα έχω πολλά πράγματα να δουλέψω και να βελτιώσω που αν γίνουν θα μπορέσω να βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα μου».

Όσο για την προσωπική του απόδοση και για το πόσο βελτίωσε το παιχνίδι του, ο Καρδιτσιώτης σέντερ θεωρεί «ότι φέτος το βραβείο έχει μεγαλύτερη αξία σε σχέση με πέρσι κι αυτό γιατί όταν φτάνεις κάπου το σημαντικό είναι να μείνεις εκεί. Εγώ πιστεύω ότι φέτος βελτιώθηκα αρκετά στο παιχνίδι μου και η ανταμοιβή στις προσπάθειες μου και τις προσπάθειες όλων των ανθρώπων της ομάδας που ασχολήθηκαν μαζί μου, είναι αυτό το βραβείο» ενώ ευχήθηκε «του χρόνου το βραβείο να είναι η κατάκτηση ενός τίτλου».

Η φετινή προσπάθεια του Ολυμπιακού ήταν μεγάλη αλλά δεν έφτανε για να φέρει στον Πειραιά έναν τίτλο. «Φέτος φτάσαμε πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Εμείς γκρεμίσαμε ότι χτίσαμε με κόπο. Η ομάδα μας είναι στο σωστό δρόμο και είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρουμε. Κανείς δε χάνει την πίστη του και κανείς δεν το βάζει κάτω. Οι πρόεδροι είναι αυτοί που μας δείχνουν το δρόμο και όλοι οι υπόλοιποι ακολουθούμε. Ξέρουμε τι λάθη κάναμε και τι δεν πρέπει να κάνουμε τη νέα σεζόν για να τα καταφέρουμε».

Επιμέλεια: Αντώνης Κατσίκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x