Stoiximan Super League

Φιλομένο: «Είναι πρόκληση για εμένα ο ΠΑΟΚ»

Πανευτυχής που θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ είναι ο Φιλομένο, όπως φάνηκε από όσα δήλωσε κατά την επίσημη παρουσίασή του από την ΠΑΕ. «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ», είπε και πρόσθεσε: «Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Αλλά ένας ποδοσφαιριστής μόνος του δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά». Ο Αργεντινός επιθετικός ανέφερε πως είχε προτάσεις από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Κρίσιμη εβδομάδα για τρεις.

Πανευτυχής που θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ είναι ο Φιλομένο, όπως φάνηκε από όσα δήλωσε κατά την επίσημη παρουσίασή του από την ΠΑΕ. «Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Αλλά ένας ποδοσφαιριστής μόνος του δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά», ανέφερε επίσης ο Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο. «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αργεντινό επιθετικό Lucio Filomeno για τα επόμενα 2 χρόνια», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση. Ο πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης αποκάλυψε πως είχε προτάσεις από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Κρίσιμη εβδομάδα για τρεις.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τη δουλειά που έκαναν προκειμένου να με φέρουν εδώ. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και θέλει να κερδίζει όπου συμμετέχει. Κάθε ματς έχει τις δικές του δυσκολίες. Δεν υπάρχουν μόνο 2-3 ομάδες δυνατές. Σε όλες τις διοργανώσεις υπάρχουν πολλές δυσκολίες. Θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό, όπου κι αν παίξουμε. Είναι πολύ σημαντικό η ομάδα να πηγαίνει καλά.

Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Αλλά ένας ποδοσφαιριστής μόνος του δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά, δεν μπορεί ο ένας να παίζει καλά και οι δέκα όχι, και να κερδίζει η ομάδα. Όλοι μαζί λοιπόν για να κατακτήσουμε αυτά που θέλουμε
», δήλωσε αρχικά ο 29χονος επιθετικός, που θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 31, όπως και στον Αστέρα Τρίπολης δηλαδή.

Ο Φιλομένο ανέφερε πως έχει νιώσει ήδη την αγάπη του κόσμου και ότι είχε προτάσεις από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό πριν δεχθεί αυτή του ΠΑΟΚ. «Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι μια πρόκληση στην καριέρα μου. Με κάποιες άλλες ομάδες, σε άλλες χώρες, έχω κατακτήσει πρωταθλήματα. Πιστεύω ότι και στην Ελλάδα μπορώ να παίξω στο πιο υψηλό επίπεδο με τον ΠΑΟΚ. Έχω νιώσει ήδη την αγάπη του κόσμου, κάτι που με φέρνει πιο κοντά στην πατρίδα μου, την Αργεντινή, όπου οι φίλαθλοι αγαπούν πολύ τις ομάδες τους. Η πρώτη επαφή διερευνητική έγινε τον Απρίλιο, από εκεί και πέρα έγιναν πολλά πράγματα. Συζητήσεις με τον Αστέρα, μετά βγήκαν προτάσεις από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, και κάποιες άλλες φήμες. Μετά ήρθε νέα πρόταση από τον ΠΑΟΚ και δεν είχα καμία αμφιβολία ότι αυτός ήταν ο επόμενος προορισμός μου», κατέληξε ο Φιλομένο.

Κρίσιμη εβδομάδα για τρεις

Οριστικές εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν αυτές τις ημέρες στα μεταγραφικά θέματα του ΠΑΟΚ. Εντός της εβδομάδας είναι πιθανόν να υπογράψουν οι Βιεϊρίνια, Βιτόλο και Σαβίνι, ενώ αυτό θα συμβεί σήμερα με τον Σορλέν. Αρχίζει η προετοιμασία με τους παίκτες να περνούν από εξετάσεις.

Συντομότερα θα πρέπει να περιμένουμε νέα για τον Βιεϊρίνια, καθώς υπάρχει προφορική συμφωνία με την Πόρτο και είναι πιθανόν να επικυρωθεί εντός της ημέρας. Η συμφωνία προβλέπει πως ο 21χρονος μέσος θα μείνει ελεύθερος από την πορτογαλική ομάδα και αναμένεται να έρθει σύντομα στην Ελλάδα για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Η πλευρά του Βιτόλο ισχυρίζεται πως ο Ισπανός μέσος θα μείνει ελεύθερος από τη Σανταντέρ μέχρι τα μέσα της εβδομάδας. Σε διαφορετική περίπτωση θα καταθέσει προσφυγή, διότι του οφείλονται λεφτά από τον σύλλογο. Αν όλα πάνε καλά, ο πρώην παίκτης του Άρη θα υπογράψει στον ΠΑΟΚ. Απλή είναι η περίπτωση του Ιταλού αριστερού μπακ, Μίρκο Σαβίνι, διότι είναι ήδη ελεύθερος και αρχές Ιουλίου θα έχουμε εξελίξεις, όπως δήλωσε και ο ίδιος στη «SportDay».
Επιπλέον, εντός της ημέρας θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ ο Ολιβιέ Σορλέν για να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, καθώς εδώ και λίγες ημέρες έχει μείνει ελεύθερος από τη Ρεν.

Οι πρώτες εξετάσεις

Σήμερα θα περάσουν από εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις οι μισοί παίκτες του ΠΑΟΚ και οι υπόλοιποι θα το κάνουν αύριο. Από ιατρικές εξετάσεις θα περάσουν σήμερα οι Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Φωτάκης, Αμπουμπακάρι, Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Βερόν, αλλά και οι έξι νεαροί από τη δεύτερη ομάδα: οι Αποστολόπουλος, Καραντασιάδης, Καρασαλίδης, Κουτζαβασίλης, Μωυσιάδης, Παντίδης. Από εργομετρικά θα περάσουν οι Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σνάουτσνερ, Βερόν, Χαλκιάς, Ιβιτς, Μπιζέρα, Γκαρσία, Αναστασάκος, Μουσλίμοβιτς, Αραμπατζής, Λίνο.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x