Μπάμπης Χριστόγλου

Σέντερ φορ και γρήγορα

SportDay

Οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν ν’ αποκτήσουν μεγάλη ποιότητα αν πάρουν τον αριστερό χαφ και έναν μέσο που θα έχει το ρόλο να οργανώνει το παιχνίδι. Βέβαια ένα από τα κύρια μελήματα του Κετσπάγια, ώστε να γίνει ο Ολυμπιακός ακόμα πιο παραγωγικός, θα είναι, σε περίπτωση που αυτό ήταν δυνατό, να αποδεσμευτεί σε σημαντικό βαθμό ο Ντουντού από τα αμυντικά του καθήκοντα και να γίνει ο άνθρωπος που θα κατευθύνει σωστά την μπάλα.

Η δική του απαλλαγή από αυτόν τον σύνθετο ρόλο, που είχε τη σεζόν η οποία τελείωσε, μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα. Aλλωστε ήταν η δική του απόδοση αυτή που έβαζε σε σωστή ή λάθος μέρα τον Ολυμπιακό σε πολλά από τα παιχνίδια. Αρα το ένα κρατούμενο είναι αυτό.

Το δεύτερο αφορά τις μεταγραφές που αναμένονται στο «κόκκινο στρατόπεδο». Επειδή έχει πέσει όλο το βάρος στον αριστερό χαφ και τον άλλο μέσο, αρχίζω και ανησυχώ σοβαρά αν θα πάει για το πολύ μεγάλο «μπαμ» στη θέση του φορ. Μπορεί να έχει ρίξει όλο το βάρος στην απόκτηση του αριστερού μέσου και του επιθετικού χαφ, αλλά η πραγματική ανάγκη υπάρχει στο να έχουν οι «ερυθρόλευκοι» έναν παίκτη περιοχής. Με τον Νταρμπισάιρ και τον Ντιόγο μόνον δεν μπορεί να βγει όλη η χρονιά.

Γι’ αυτό θα πρέπει χωρίς δεύτερη σκέψη ο στράικερ να αποτελέσει κύριο στόχο και η διοίκηση να βρει έναν ποδοσφαιριστή γι’ αυτή τη θέση. Οπωσδήποτε λοιπόν ένα σέντερ φορ, και γρήγορα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x