Ισπανία

Ντελίριο από 40.000 Μαδριλένους στην παρουσίαση του Κακά!

Σαράντα χιλιάδες οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης συγκεντώθηκαν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» το βράδυ της Τρίτης, στην παρουσίαση του νέου αστεριού της ομάδας, του Βραζιλιάνου Κακά. Οι Μαδριλένοι είχαν κάνει από νωρίς αισθητή την παρουσία τους, περιμένοντας πώς και πώς το ένα από τα δύο νέα είδωλά τους (σ.σ. ο άλλος είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο), για τον οποίο δαπανήθηκαν 64 εκατ. ευρώ.

Σαράντα χιλιάδες οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης συγκεντώθηκαν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» το βράδυ της Τρίτης, στην παρουσίαση του νέου αστεριού της ομάδας, του Βραζιλιάνου Κακά. Οι Μαδριλένοι είχαν κάνει από νωρίς αισθητή την παρουσία τους περιμένοντας πώς και πώς το ένα από τα δύο νέα είδωλά τους (σ.σ. ο άλλος είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο), για τον οποίο δαπανήθηκαν 64 εκατ. ευρώ.

«Είναι μία πολύ ξεχωριστή μέρα για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος για τη νέα σελίδα στην καριέρα μου, στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η επιθυμία μου είναι να καταγράψω το όνομά μου στην ιστορία του συλλόγου με νίκες και κατακτήσεις τροπαίων. Δεν υπάρχει κάτι συγκρίσιμο με την ιστορία της ομάδας. Ζήτω η Ρεάλ», ανέφερε στη σύντομη ομιλία του προς τον κόσμο ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, γνωρίζοντας την αποθέωση.

«Είναι από τους μοναδικούς παίκτες. Ποδοσφαιριστής που θα βοηθήσει να ανακτήσουμε τα ηνία στο ποδόσφαιρο, όπως απαιτεί η ιστορία μας. Εχει κατακτήσει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο με την υποδειγματική συμπεριφορά του εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων. Αντιπροσωπεύει τις αξίες της Ρεάλ», ήταν τα λόγια του προέδρου της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο πρώην παίκτης της Μίλαν παρουσιάστηκε από τον Πέρεθ και στη συνέχεια σήκωσε τη φανέλα με το νούμερο 8, που θα του ανήκει από τη νέα σεζόν.

Παναγιώτης Τασιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x