Μπάμπης Χριστόγλου

Και τώρα τρέχουμε

SportDay

Για τον Ολυμπιακό οι πρώτες αγωνιστικές είναι πολύ δύσκολες και σε όλα αυτά προσθέστε ότι θα έχει πολύ κρίσιμα παιχνίδια στην Ευρώπη. Βάλτε στον λογαριασμό ότι μεταγραφές ακόμα δεν έχουν γίνει όσες θα έπρεπε, ο Μέλμπεργκ, που είναι η σπουδαιότερη έως τώρα, θα ενσωματωθεί μετά την επιστροφή από την Αυστρία και η ομάδα έχει καινούργιο προπονητή.

Αυτός θα πρέπει να έχει στα χέρια του έτοιμο ένα ρόστερ, διαμορφωμένο σε ομάδα, μια και τον πρώτο αγωνιστικό μήνα της σεζόν ούτε σε εφιάλτη δεν θα μπορούσε να τον δει κανείς. Σαφώς και ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να φοβάται όταν έχει πάρει 12 στα 13, αλλά το θέμα έχει να κάνει με το αν θα βρεθεί έτοιμος στην εκκίνηση. Παίζει με ΑΕΚ, Λάρισα και ΠΑΟΚ εκτός τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές και θα έχει και την Ευρώπη σ' αυτό το διάστημα.

Με λίγα λόγια, η ομάδα θα πρέπει να είναι κάτι παραπάνω από έτοιμη για να πέσει κατευθείαν στα βαθιά νωρίς νωρίς, αλλά αυτό πώς θα γίνει όταν λείπουν βασικά εξαρτήματα και περιμένει να κάνει τις προσθήκες τον Αύγουστο που 'ναι… παχιές οι μύγες;

Να θυμίσω επίσης ότι ο Γκαλέτι και ο Αβραάμ θα λείπουν στην πρεμιέρα, αφού είχαν αποβληθεί στον τελικό. Για να μη βρεθεί πίσω στην αρχή της κούρσας για τον τίτλο Ολυμπιακός, και με έναν Παναθηναϊκό έτοιμο να τα δώσει όλα, οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει στη συνέχεια να κάνουν τα πάντα σωστά για να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για την εκκίνηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x