Stoiximan Super League

Σαβίνι: «Γιατί υπέγραψα στον ΠΑΟΚ...»

Το λόγο που συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ εξήγησε ο Μίρκο Σαβίνι μιλώντας στον ιταλικό Τύπο. «Υπέγραψα στον ΠΑΟΚ, συμφωνήσαμε πριν τρεις ημέρες. Υπήρχαν κρούσεις και από άλλες ομάδες, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν ο μόνος σύλλογος που με προσέγγισε με συγκεκριμένη πρόταση και απευθείας», δήλωσε ο 30χρονος Ιταλός αριστερός μπακ

Το λόγο που συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ εξήγησε ο Μίρκο Σαβίνι μιλώντας στον ιταλικό Τύπο. «Υπέγραψα στον ΠΑΟΚ, συμφωνήσαμε πριν τρεις ημέρες. Υπήρχαν κρούσεις και από άλλες ομάδες, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν ο μόνος σύλλογος που με προσέγγισε με συγκεκριμένη πρόταση και απευθείας», δήλωσε ο 30χρονος Ιταλός αριστερός μπακ.

«Υπέγραψα στον ΠΑΟΚ. Υπήρχαν κρούσεις και από άλλες ομάδες, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν ο μόνος σύλλογος που με προσέγγισε με συγκεκριμένη πρόταση και απευθείας», δήλωσε ο 30χρονος Ιταλός αριστερός μπακ και πρόσθεσε: «Δεν μετανιώνω για τη θητεία μου στην Παλέρμο. Ήταν μία θετική εμπειρία, που μου έδωσαν πολλά. Βρήκα εξαιρετικούς ανθρώπους και φίλους. Θα ήθελα να αγωνίζομαι περισσότερο, αλλά αυτή η κακή παρένθεση δεν χαλά όλα τα υπόλοιπα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x