Stoiximan Super League

ΑΕΚ: «Ξεσπάθωσε» ο Εντίνιο!

Βολές κατά πάντων εξαπέλυσε ο Εντίνιο! Με δηλώσεις του στο «aek365.gr», ο Πορτογάλος επιθετικός ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να μείνει στην ΑΕΚ, αφού ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν του έδωσε τις ευκαιρίες που- κατά τον ίδιο- δικαιούταν, ενώ χαρακτήρισε απαράδεχτη τη ρήτρα ύψους 2εκατ. ευρώ που έχει μπει στο συμβόλαιό του.

Βολές κατά πάντων εξαπέλυσε ο Εντίνιο! Με δηλώσεις του στο «aek365.gr», ο Πορτογάλος επιθετικός ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να μείνει στην ΑΕΚ, αφού ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν του έδωσε τις ευκαιρίες που- κατά τον ίδιο- δικαιούταν, ενώ χαρακτήρισε απαράδεχτη τη ρήτρα ύψους 2εκατ. ευρώ που έχει μπει στο συμβόλαιό του.

«Ζήτησα μόνο την Τετάρτη να πάρω άδεια λόγω γενεθλίων. Την Πέμπτη θα γυρίσω. Φεύγω όμως από την ΑΕΚ για δύο λόγους: Δεν πήρα ευκαιρίες και δεν με υπολογίζει ο Μπάγεβιτς. Έχω πει στον μάνατζέρ μου να τα δώσει όλα για να μου βρει ομάδα στην Αγγλία ή την Πορτογαλία», τόνισε αρχικά ο διεθνής άσος και συνέχισε επικεντρώνοντας στη ρήτρα του συμβολαίου του:

«Την Πέμπτη θα μιλήσω με τον πρόεδρο και θα του ζητήσω να ρίξει τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό μου. Έχουν βάλει 2 εκατ. ευρώ. Είναι δυνατόν για έναν παίκτη που δεν υπολογίζουν να έχουν βάλει ρήτρα 2 εκατ. ευρώ; Είναι απαράδεκτο. Καταλαβαίνω ότι έχω παίξει στην Εθνική της χώρας μου, αλλά δεν με υπολογίζουν. Αυτό είναι υποκρισία. Δεν νομίζω ότι θα βρεθεί ομάδα που να δώσει 2 εκατ. ευρώ. Πιστεύω όμως ότι θα βρεθεί η «χρυσή» τομή».

Γκριν: «Ξέρω για την ΑΕΚ από το Youtube»!

Ενημερωμένος για την ΑΕΚ και τις «εκρήξεις» συμπαράστασης των οπαδών της είναι ο Σερτζίνιο Γκριν. Ο 27χρονος δεξιός μπακ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Φέγενορντ και αρέσει στο Ντούσαν Μπάγεβιτς, μίλησε στο «www.aek365.gr» και αποκάλυψε πως ό,τι γνωρίζει για την «Ένωση» προέρχεται από τα βίντεο της γνωστής ιστοσελίδας, Youtube, επισημαίνοντας ότι θα τον ενδιέφερε η προοπτική να έρθει στην Ελλάδα.

«Δεν έχω μιλήσει με τον μάνατζερ μου για το θέμα και δεν μπορώ να σου πω κάτι σίγουρα. Ξέρω ότι έχει κάποιες επαφές και σύντομα θα με ενημερώσει. Σίγουρα με ενδιαφέρει η ΑΕΚ και θα ήθελα να αγωνιστώ στην Ελλάδα. Ξέρω ότι παίζει σε ένα τεράστιο γήπεδο και έχει καταπληκτικό κόσμο. Είδα βίντεο στο youtube και δεν το πίστευα. Είναι εκπληκτικοί το γήπεδο είναι απίστευτο», τόνισε αρχικά ο Ολλανδός άσος και κατέληξε αναφερόμενος στην Κατάνια και την πρόταση που φαίνεται να του κατέθεσε: «Υπάρχει επαφή αλλά δεν έχουμε συμφωνήσει. Δεν ισχύει ότι έχω υπογράψει. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά».

* Προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα να απαντήσει στην πρότασή της έδωσε η Κατάνια στον Σερζίνιο Γκριν. «Ξεκαθαρίσαμε τους όρους, αλλά ο παίκτης πιθανότατα επηρεασμένος από άλλες ελκυστικές σειρήνες ζήτησε περισσότερα χρήματα. Θα πρέπει να μας απαντήσει μέχρι τη Δευτέρα, διαφορετικά θα στραφούμε σε άλλες λύσεις», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου της Σικελίας, Πιέτρο Λο Μόνακο. Για τον 27χρονο άσο, που κατάγεται από το Σουρινάμ, έχουν εκφράσει ενδιαφέρον η Βααλβάικ και η Χάαρλεμ.

Μπάγεβιτς: «Δεν φοβάμαι κανέναν!»

Η κλήρωση που έφερε την ΑΕΚ αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος δεν τρόμαξε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. «Φυσικά και δεν είναι πρόβλημα να ξεκινάμε με ντέρμπι το πρωτάθλημα. Γιατί να είναι πρόβλημα; Η ΑΕΚ δεν φοβάται κανέναν και ούτε εγώ φοβάμαι. Το σημαντικό είναι να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε. Δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός που πρέπει να νικήσουμε. Θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί στα επόμενα τρία παιχνίδια. Είναι οι "παγίδες" που πρέπει να αποφύγουμε», δήλωσε στη «SportDay» ο Σερβοέλληνας τεχνικός.

Ανέφερε, επίσης, πως θα κάνει μία ύστατη προσπάθεια για να μεταπείσει τον Στέλιο Μανωλά προκειμένου να ανακαλέσει την παραίτησή του. «Θέλω τον Στέλιο και θα μιλήσουμε όταν γυρίσει», τόνισε. Πάντως, δύσκολα ο παλαίμαχος αμυντικός θα αλλάξει γνώμη.

Εξελίξεις με Ταχτσίδη, υπογράφει ο Γεωργέας

Τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ ΑΕΚ και Παναγιώτη Ταχτσίδη για την ανανέωση του συμβολαίου του, που λήγει του χρόνου. Ο νεαρός μέσος αξιώνει 150.000 ευρώ ετησίως, ενώ η «Ένωση» προσφέρει αποδοχές που αρχίζουν από 80-90 χιλ. ευρώ και φτάνουν τις 100-120 χιλ. ευρώ ετησίως για τέσσερα χρόνια. Ρόλο… διαμεσολαβητή θα παίξει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που θα μιλήσει με τον ποδοσφαιριστή με την επιστροφή του από την Πεσκάρα και τους Μεσογειακούς Αγώνες. Στο μεταξύ, βελτιωμένη πρόταση-180.000 ευρώ ετησίως συν μπόνους-κατατέθηκε στον Νίκο Γεωργέα και αναμένεται να πει το «ναι» για την επέκταση του συμβολαίου του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x