Μπάμπης Χριστόγλου

Υπάρχουν τρία κενά

SportDay

Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή έχει ορισμένα κενά που πρέπει να καλύψει και αυτά είναι συγκεκριμένα. Δεν ξέρω αν στους «ερυθρόλευκους» σκέφτονται να προχωρήσουν σε εκπτώσεις και να μην πάρουν, για παράδειγμα, ποδοσφαιριστή που να παίζει στην αριστερή πτέρυγα προκειμένου να πάρουν μέσο που να παίζει λίγο αριστερά στον άξονα. Σε αυτό το διάστημα δεν τους βλέπω και πολύ ενθουσιώδεις για να ψάξουν να βρουν κεντρικό επιθετικό.

Δεν θα μπω στη διαδικασία για το ποιο κομμάτι είναι αυτό που λείπει περισσότερο απ’ αυτά τα τρία, γιατί όπως και να το πάρει κανείς θα μπει σε διαδικασία σύγκρισης και σκέψης. Είναι απλά τα πράγματα για όσους θέλουν να διαθέσουν λεφτά και να μην μπουν σε διαδικασίες για το τι είναι περισσότερο απαραίτητο. Παίρνουν σε όλες τις θέσεις και τελειώνουν. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να ξεχωρίσω τι είναι αυτό που χρειάζεται περισσότερο, ή αν θέλετε δεν θα μπω στη διαδικασία να το γράψω. Γιατί μπορεί, π.χ., να πω ότι λείπει ο αριστερός στη γραμμή και να λείπουν από την ομάδα ο φορ και ο μέσος που θα ελευθερώσει τον Ντουντού.

Σε αυτές τις τρεις θέσεις ο Ολυμπιακός πρέπει να ενισχυθεί και να το κάνει εγκαίρως, γιατί προέκυψε και πολύ δύσκολο ξεκίνημα φέτος. Αν είναι να έρθουν την τελευταία στιγμή κάποιοι ή όλοι όσοι χρειάζονται ακόμα, τότε πολύ φοβάμαι ότι η εκκίνηση μπορεί να κρύβει πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις, ακόμα χειρότερες και από τον περσινό αποκλεισμό από την Ανόρθωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x