Stoiximan Super League

Αλαλούμ με Ριέρα!

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Σίτο Ριέρα, αφού από τις τελευταίες εξελίξεις αντί να ξεκαθαρίσει τον τοπίο, έγινε πιο θολό. Ο Πανιώνιος τα έχει βρει με την Εσπανιόλ, τα βρήκε και με τον παίκτη, όμως και η Λάρισα απέσπασε το «ναι» του ισπανικού συλλόγου. Ποιο είναι το «όπλο» των «κυανέρυθων».

Αβέβαιο παραμένει ακόμα το μέλλον του Σίτο Ριέρα, αφού από τις τελευταίες εξελίξεις αντί να ξεκαθαρίσει τον τοπίο, έγινε πιο θολό. Από πλευράς Πανιωνίου ήταν γνωστό πως είχε επιτευχθεί συμφωνία με την Εσπανιόλ και απέμενε να συμβεί το ίδιο και με τον Ισπανό μέσο, ο οποίος τελικά είπε το «ναι», σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες. Όμως, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της Λάρισας, που κυνηγάει εδώ και καιρό τον πρώην παίκτη του Πανθρακικού, οι «βυσσινί» τα βρήκαν με τον σύλλογο της Καταλονίας!

Οπότε, δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος για το ποιας ομάδας τη φανέλα θα φοράει την ερχόμενη σεζόν ο Ριέρα. Ίσως να έχει ένα μικρό προβάδισμα ο Πανιώνιος, διότι ως γνωστόν υπάρχει εδώ και λίγο καιρό συνεργασία με την Εσπανιόλ, αλλά και επειδή τα έχει βρει και με τον παίκτη. Εξάλλου, εκκρεμεί και μία συνάντηση μεταξύ του μάνατζερ του 23χρονου μέσου με τους ανθρώπους του «κυανέρυθρων» και είναι πιθανόν αυτή να πραγματοποιηθεί σήμερα, ενώ φαίνεται πως έχουν έτοιμες λύσεις στη Νέα Σμύρνη.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x