Γενικά

Βαριά ήττα από τις ΗΠΑ, δυσκολεύει η πρόκριση!

Η Εθνική ομάδα Εφήβων ηττήθηκε 85-69 από τις ΗΠΑ. Η ομάδα του Γιώργου Βλασσόπουλου ξεκίνησε με ήττα τη δεύτερη φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στη Νέα Ζηλανδία και πλέον η υπόθεση πρόκριση δυσκολεύει. Στα προημιτελικά προκρίνονται οι τέσσερις πρώτοι κάθε ομίλου. Αυτή τη στιγμή, η Εθνική Ελλάδος βρίσκεται στην πέμπτη θέση του πέμπτου γκρουπ. Αύριο κόντρα στην Αίγυπτο.

Η Εθνική ομάδα Εφήβων ηττήθηκε με 85-69 από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Η ομάδα του Γιώργου Βλασσόπουλου ξεκίνησε με ήττα τη δεύτερη φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στη Νέα Ζηλανδία και πλέον η υπόθεση πρόκριση δυσκολεύει. Στα προημιτελικά προκρίνονται οι τέσσερις πρώτοι κάθε ομίλου. Αυτή τη στιγμή, η Εθνική Ελλάδος βρίσκεται στην πέμπτη θέση του πέμπτου γκρουπ. Αύριο κόντρα στην Αίγυπτο.

Το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Αίγυπτο, αλλά και αυτό της Τετάρτης απέναντι στη Γαλλία, μπορούν κάλλιστα να χαρακτηριστούν τελικοί. Η ομάδα του Γιώργου Βλασσόπουλου μόνο αν κάνει το «δύο στα δύο» θα έχει ελπίδες πρόκρισης στα προημιτελικά του θεσμού.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το παιχνίδι κόντρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιστάθηκε μόνο για ένα ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, και ειδικότερα στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι παίκτες μας κατέρρευσαν και επέτρεψαν στους αντιπάλους μας να φτάσουν στην άνετη νίκη.

Δεκάλεπτα: 18-17, 41-36, 63-50, 85-69

Ελλάδα: Παπαντωνίου 6, Μάντζαρης 5, Καραθανάσης 8, Παπανικολάου 9. Γεωργάκης 2, Σλούκας 10, Γιάνκοβιτς 9, Παππάς 11, Κασελάκης 9

ΗΠΑ: Γκιμπς 8, Κάρι 8, Τέιλορ 8, Μακ 8, Τόμπσον 3, Ουάιτ 3, Χάιγουορντ 9, Σούρνα 8, Μίλερ 2, Κάστο 6, Τόμπκινς 22.

Τα άλλα ματς του ομίλου

Πουέρτο Ρίκο-Γαλλία 90-89
Αίγυπτος-Λιθουανία 73-94

Βαθμολογία

1. ΗΠΑ 4-0 8
2. ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ 3-1 7
3. ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ 3-1 7
4. ΓΑΛΛΙΑ 2-2 6
5. ΕΛΛΑΔΑ 2-2 6
6. ΑΙΓΥΠΤΟΣ 1-3 5


Επιμέλεια: Αντώνης Κατσίκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x