Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: 10ημερο off για «Ντάρμπι»- Γκαλέτι

Ο κίνδυνος του χειρουργείου φαίνεται να ξεπεράστηκε για τον Ματ Ντάρμπισαϊρ. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς ο Άγγλος επιθετικός είχε «θορυβήσει» έντονα τον Ολυμπιακό, αλλά μετά τις σημερινές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάστασή του δεν χρίζει ιδιαίτερης ανησυχίας. Δέκα μέρες θα μείνει εκτός προπονήσεων ο Λουτσιάνο Γκαλέτι.

Ο κίνδυνος του χειρουργείου φαίνεται να ξεπεράστηκε για τον Ματ Ντάρμπισαϊρ. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς ο Άγγλος επιθετικός είχε «θορυβήσει» έντονα τον Ολυμπιακό, αλλά μετά τις σημερινές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάστασή του δεν χρίζει ιδιαίτερης ανησυχίας.

Το ιατρικό δελτίο αναφέρει ότι ο νεαρός άσος θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα για τις επόμενες δέκα ημέρες. Παράλληλα, ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες και του Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός επέστρεψε με μια σύσπαση στον πρόσθιο κνημιαίο αριστερά από το Ζέεφελντ και οι εξετάσεις έδειξαν ότι θα μείνει εκτός για μια εβδομάδα με δέκα μέρες.

Όλο αυτό το διάστημα θα αρκεστεί σε θεραπεία και ατομική προπόνηση.

Ραντεβού Κόκκαλη-Κετσπάγια

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη βρίσκεται ο Σωκράτης Κόκκαλης για το προγραμματισμένο ραντεβού του με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Είναι αυτονόητο ότι στο ραντεβού αυτό θα τεθούν επί τάπητος τα μεταγραφικά θέματα, ενώ ο Γεωργιανός τεχνικός θα ενημερώσει τον Σωκράτη Κόκκαλη για το πώς κυλάει μέχρι στιγμής η προετοιμασία της ομάδας.

Είπε το «ναι» και ο Μπελούτσι

Οι ανακοινώσεις απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Φερνάντο Μπελούτσι στην Πόρτο. Ύστερα από τον Ολυμπιακό και ο Αργεντινός μέσος συμφώνησε με τους «δράκους» το μεσημέρι της Δευτέρας και θα εισπράττει 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρουν περίπου 5 εκατ. ευρώ, με την πορτογαλική ομάδα να αποκτά το 50% του παίκτη, καθώς το υπόλοιπο 50% θα παραμείνει στην κατοχή του Πίνι Ζάχαβι.

«Καίγεται» για Κάλστρομ

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει καταστήσει σαφές με όλους τους τρόπους και προς όλες τις κατευθύνσεις πως «καίγεται» για να αποκτήσει ο Ολυμπιακός έναν παίκτη. Τον Κιμ Κάλστρομ. Ο προπονητής των Πειραιωτών εκτιμά ότι ο Σουηδός μέσος είναι ο παίκτης που λείπει περισσότερο από το ρόστερ της ομάδας και επιθυμεί διακαώς να συνεργαστεί μαζί του. Οι «ερυθρόλευκοι» θα στείλουν φαξ σήμερα στη Λιόν με σκοπό να μάθουν τις απαιτήσεις της γαλλικής ομάδας. Αν το ποσό που αξιώνει η Λιόν για τον Κάλστρομ είναι κοντά στα 4-5 εκατομμύρια ευρώ, τότε ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για τον παίκτη. Αν τα χρήματα ξεπερνούν τα έξι εκατομμύρια ευρώ, τότε δύσκολα θα κινηθούν οι Πειραιώτες για τον Σουηδό.
Όπως προαναφέραμε, νούμερο ένα στόχος για τους νταμπλούχους Ελλάδος είναι ο Κιμ Κάλστρομ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια δεν κινείται και σε άλλα μεταγραφικά μέτωπα.

Στην κορυφή της λίστας εξακολουθεί να βρίσκεται ο Μαρκ Γκονζάλες της Μπέτις. Ο ισπανικός σύλλογος υποβιβάστηκε φέτος, αλλά οι διοικούντες την ομάδα δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν τον παίκτη «κοψοχρονιά». Η Μπέτις θέλει κοντά στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει. Από εκεί και πέρα, στη λίστα των πρωταθλητών υπάρχει και ο Αρμεντέρος, στον οποίο αναφερθήκαμε και χθες. Πρόκειται για τον αριστερό χαφ της Σεβίλλης, ο οποίος είναι μία από τις εναλλακτικές λύσεις που έχουν οι πρωταθλητές.

Πρέπει να αναφερθεί, τέλος, ότι υπήρχαν και αρκετά δημοσιεύματα για το μέλλον του Ντρέντε της Ρεάλ Μαδρίτης. Αναφερόταν ότι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός εξετάζουν τον Ολλανδό μέσο. Στο ίδιο δημοσίευμα γινόταν λόγος και για ενδιαφέρον της Τότεναμ. Πρόκειται για παίκτη που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος, αλλά είναι γνωστό ότι βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του η Φιορεντίνα. Οπότε, είναι δύσκολο ο παίκτης να έρθει στη χώρα μας.

Ο Μπομπό, ο Μοριέντες και οι άλλοι

Πέραν του Κάλστρομ και του Γκονζάλες, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν και αρκετές περιπτώσεις επιθετικών. Για περισσότερο από ένα μήνα, υπάρχει στο προσκήνιο το όνομα του Μπομπό της Μπεσίκτας, αλλά οι Τούρκοι ζητούν πολλά χρήματα για να παραχωρήσουν τον Βραζιλιάνο επιθετικό και το θέμα έχει «παγώσει». Το γεγονός ότι στον Πειραιά έχουν δείξει πως έπαψαν να ασχολούνται με την περίπτωση του επιθετικού της Μπεσίκτας έχει θορυβήσει τους Τούρκους, οι οποίοι σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου της γειτονικής χώρας, ετοιμάζονται να ρίξουν τις απαιτήσεις τους. «Αφού θέλει τόσο πολύ να πάει, ας τον αφήσουμε. Δεν θέλω να έχω παίκτες στην ομάδα που θα έχουν το μυαλό τους αλλού», δήλωσε σε τουρκική εφημερίδα ο προπονητής της Μπεσίκτας, Ντενιζλί. Πέραν του Μπομπό, οι «ερυθρόλευκοι» ασχολούνται και με τον Φερνάντο Μοριέντες. Ο Ισπανός είναι ελεύθερος και συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά του επιθετικού που θέλει ο Κετσπάγια. Εκτός του Μοριέντες, στη λίστα των πρωταθλητών υπάρχουν παίκτες όπως ο Ζίγκιτς, ο Κάριου και ο Κρουζ.

Θέλει ο «λύκος», θέλει και ο Ολυμπιακός

Ο Κριστιάν Λεντέσμα έφτασε στη χώρα μας και σήμερα θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και θα ξεκινήσει προπονήσεις. Ο Ολυμπιακός θέλει να μείνει στην ομάδα ο Αργεντινός μέσος και το ίδιο θέλει και ο «λύκος». Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, ο Λεντέσμα θα επιστρέψει στην ομάδα. Σε περίπτωση, πάντως, που τα δεδομένα ανατραπούν, τότε η πρώτη εναλλακτική λύση είναι ο Μπίνια, ο Καμερουνέζος «κόφτης» της Μπενφίκα, για τον οποίο οι «αετοί» θέλουν ενάμισι εκατομμύριο ευρώ για να τον παραχωρήσουν. Από εκεί και πέρα, ο Τέτεϊ πάντα απασχολεί τους «ερυθρόλευκους», αλλά δεν είναι εύκολη περίπτωση. Επειδή, πολύ απλά, η Ρόζενμποργκ απέρριψε πρόσφατα πρόταση ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ από τη Ρεν. Ωστόσο, ο Γκανέζος με νορβηγικό διαβατήριο είναι παίκτης που αρέσει πολύ τόσο στον Κετσπάγια όσο και στον Νινιάδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x