Stoiximan Super League

Βερπακόφσκις: «Πολύ καλή επιλογή ο Εργοτέλης»

Ευτυχής που επέλεξε τον Εργοτέλη για να συνεχίσει την καριέρα του δήλωσε στον Κρήτη ΣΠΟΡ FM 87,6 ο Μάρις Βερπακόφσκις. «Είναι μια πολύ καλή επιλογή για μένα και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, ένιωσα πως ήρθα σε μία οικογένεια», τόνισε ο Λετονός φορ και πρόσθεσε: «Εγώ και οι συμπαίκτες μου θα κάνουμε ότι καλύτερο για την ομάδα». Διαβάστε τι δήλωσε για το φλερτ του με τον Ολυμπιακό.

Ευτυχής που επέλεξε τον Εργοτέλη για να συνεχίσει την καριέρα του δήλωσε στον Κρήτη ΣΠΟΡ FM 87,6 ο Μάρις Βερπακόφσκις. Ο Λετονός επιθετικός έχει αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις από τις πρώτες ώρες παραμονής του στο Ηράκλειο.

«Μου έγινε μια καλή πρόταση από τον Εργοτέλη, την οποία και συζήτησα με τον μάνατζερ μου. Οι άνθρωποι του Εργοτέλη επικοινώνησαν και με τη Δυναμό, έκαναν τις διαπραγματεύσεις και συμφώνησαν. Είναι μια πολύ καλή επιλογή για μένα και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Προσωπικά, είμαι ικανοποιημένος με το συμβόλαιο μου, όλοι εδώ με περίμεναν με τις καλύτερες προθέσεις και με έκαναν να νιώσω ότι ήρθα σε μια οικογένεια. Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα με ζωή 80 χρόνια, μια ιστορική ομάδα δηλαδή που πέρσι έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και τερμάτισε στην 9η θέση. Όταν έγινε η πρόταση μίλησα και με τον Τσεσνάουσκις και μου μίλησε και αυτός με πολύ καλά λόγια, παρ’ ότι είναι λίγες μέρες στην ομάδα», τόνισε ο 30χρονος άσος, που θεωρεί το ελληνικό πρωτάθλημα αρκετά ανταγωνιστικό:

«Το πρωτάθλημα έχει ποιότητα. Υπάρχουν η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ που είναι πιο δυνατές ομάδες από τις άλλες, αλλά και οι υπόλοιπες είναι δυνατές. Και ο Εργοτέλης είναι μια από αυτές τις ομάδες που μπορεί και παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα προσπαθήσουμε να πάμε ακόμα καλύτερα φέτος».

Μάλιστα επιβεβαίωσε πως προ ολίγων ετών είχε βρεθεί κοντά στον Ολυμπιακό. «Μου είχε γίνει πρόταση τότε από τον Ολυμπιακό και είχα κάνει κάποιες συζητήσεις με παράγοντές του. Τότε όμως ήταν η πρώτη φορά που θα έφευγα από τη Λετονία και δεν ήμουν έτοιμος για να έρθω στην Ευρώπη. Ήταν πολύ καλή και η πρόταση που μου έγινε από τη Δυναμό, ήταν και η γλώσσα όπως και η νοοτροπία που μου ταίριαζε και έτσι αποφάσισα να μην πάω στον Ολυμπιακό, αλλά στη Δυναμό Κιέβου».

Ο Μάρις Βερπακόφσκις απέφυγε τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις, ενώ ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου. «Να έρθει ο κόσμος να μας υποστηρίξει. Και εγώ και οι συμπαίκτες μου θα κάνουμε ότι καλύτερο για την ομάδα. Εγώ θα προσπαθήσω να πετύχω όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ, αλλά και με πάσες μου να βοηθήσω τους άλλους παίκτες να πετύχουν. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο για τον Εργοτέλη».

Το νέο απόκτημα του συλλόγου του Ηρακλείου μίλησε και για τις αναμετρήσεις της Λετονίας με την Ελλάδα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. «Η ελληνική ομάδα είναι πολύ πιο δυνατή από τη δική μας. Η Ελλάδα είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και έχει κατακτήσει μάλιστα και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Στη Λετονία μας κέρδισε 2-0 και είναι το μεγάλο φαβορί για να προκριθεί στο μουντιάλ. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε, στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x