Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Ρεγκέιρο αντί Βιεϊρίνια!

Την περίπτωση του Μάριο Ρεγκέιρο εξετάζουν σοβαρά στον ΠΑΟΚ, ύστερα από το διαφαινόμενο «ναυάγιο» στην υπόθεση του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Η Πόρτο, στην οποία ανήκει ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, εμφανίζεται ανένδοτη και στον «Δικέφαλο του Βορρά» αναζητούν εναλλακτικές λύσεις. Σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Βίκτορ Βιτόλο, παρέμεινε και χθες στάσιμη, ενώ σήμερα αναμένεται να γίνουν κάποιες ενέργειες για να μείνει ελεύθερος.

Την περίπτωση του Μάριο Ρεγκέιρο εξετάζουν σοβαρά στον ΠΑΟΚ, ύστερα από το διαφαινόμενο «ναυάγιο» στην υπόθεση του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Η Πόρτο, στην οποία ανήκει ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, εμφανίζεται ανένδοτη και στον «Δικέφαλο του Βορρά» αναζητούν εναλλακτικές λύσεις. Χθες το απόγευμα ο Ουρουγουανός παίκτης έμεινε ελεύθερος από τον Άρη και προτάθηκε στους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι θεωρούν ότι η περίπτωσή του συγκεντρώνει πάρα πολλά θετικά χαρακτηριστικά, με βάση τις ανάγκες της ομάδας και τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν μετά την υπόθεση του Βιεϊρίνια.

Στον ΠΑΟΚ πιστεύουν ότι αν ο Ρεγκέιρο ακολουθήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα έχει πολύ καλύτερη πορεία από αυτή που διέγραψε στους «κίτρινους». Οι Θεσσαλονικείς δεν προτίθεται να χάσουν χρόνο για να καλύψουν το κενό του Βιεϊρίνια και κυρίως δεν θα δαπανήσουν χρήματα για να πληρώσουν κάποια ομάδα. Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να σημειωθούν εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν σε ένα ποσό κάτω από τις 500.000 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Βίκτορ Βιτόλο, παρέμεινε και χθες στάσιμη και αναμένεται σήμερα να γίνουν κάποιες ενέργειες για να μείνει ελεύθερος. Αν όλα πάνε καλά, στον ΠΑΟΚ περιμένουν την υπογραφή του διακανονισμού μεταξύ του Ισπανού μέσου και της Ρασίνγκ Σανταντέρ, ώστε ο παίκτης να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας. Η πλευρά του 26χρονου ποδοσφαιριστή θεωρεί ότι μέσα στην εβδομάδα θα λυθεί η υπόθεση.

Σε παρακέντηση υποβλήθηκε χθες ο Νίκος Αραμπατζής, προκειμένου να αφαιρεθεί το υγρό που είχε μαζευτεί στο γόνατό του και σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Από την πλευρά του, ο Τζόε Μπισέρα έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων που είχε στο γόνατο. Οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να επιτρέψουν σε λίγες μέρες στις προπονήσεις της ομάδας.

Αυτή ήταν και η τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πριν η ομάδα αναχωρήσει (αύριο 11:35) για το Doorwerth της Ολλανδίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας. Πριν την προπόνηση πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός της ομάδας.

Αναβολή μιας μέρας πήρε η άφιξη του Πάμπλο Κοντρέρας στη Θεσσαλονίκη. Ο Χιλιανός αμυντικός άλλαξε κάποιες πτήσεις από την άλλη άκρη του Ατλαντικού και θα έρθει σήμερα στην Ελλάδα. Ο 32χρονος θα πετάξει κανονικά αύριο το πρωί με την αποστολή του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x