Ελλάδα

«Εκλεισε» Μπόγρη, κοντά σε Κασελάκη

Παίκτης του Παναθηναϊκού θεωρείται ο Γιώργος Μπόγρης. Τον 20χρονο σέντερ του Ηλυσιακού είχε προσεγγίσει το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και, όπως έγινε γνωστό αργά χθες το βράδυ, απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Εξάλλου, οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Λεωνίδα Κασελάκη, ο οποίος αγωνίζεται επίσης στην ομάδα των Ιλισίων και είναι συμπαίκτης με τον Μπόγρη στην Εθνική Νέων Ανδρών

Παίκτης του Παναθηναϊκού θεωρείται ο Γιώργος Μπόγρης. Τον 20χρονο σέντερ του Ηλυσιακού (2,08μ.) είχε προσεγγίσει το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και, όπως έγινε γνωστό αργά χθες το βράδυ, απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Εξάλλου, οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Λεωνίδα Κασελάκη, ο οποίος αγωνίζεται επίσης στην ομάδα των Ιλισίων και είναι συμπαίκτης με τον Μπόγρη στην Εθνική Νέων Ανδρών. Ο νεαρός πάουερ φόργουορντ (2,05μ.) ήταν από τους πρωταγωνιστές της εθνικής Εφήβων που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νέας Ζηλανδίας την περασμένη Κυριακή, αλλά και το χρυσό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Πύργου το περασμένο καλοκαίρι. Οι δύο νεαροί παίκτες βρίσκονται στη Ρόδο, όπου θα διεξαχθεί (από σήμερα μέχρι τις 26 Ιουλίου) το Ευρωμπάσκετ Νέων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x