Stoiximan Super League

«Βυσσινί» πρεμιέρα

Στο μακρινό Ρέικιαβικ της Ισλανδίας «δοκιμάζεται» σήμερα με αντίπαλο την ομώνυμη KR το ευρωπαϊκό όνειρο της Λάρισας (22:15, NovaΣΠΟΡ FM 94.6, Novasports 1). Οι «βυσσινί», παρά τις σημαντικές απουσίες και το ταξίδι-«οδύσσεια» μέχρι να φτάσουν (προχθές το βράδυ) στον προορισμό τους, θα επιδιώξουν να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, για να επικυρώσουν έπειτα επί ελληνικού εδάφους την πρόκρισή τους στην επόμενη προκριματική φάση του UEFA Europa League.

Στο μακρινό Ρέικιαβικ της Ισλανδίας «δοκιμάζεται» σήμερα με αντίπαλο την ομώνυμη KR το ευρωπαϊκό όνειρο της Λάρισας (22:15, NovaΣΠΟΡ FM 94.6, Novasports 1). Οι «βυσσινί», παρά τις σημαντικές απουσίες και το ταξίδι-«οδύσσεια» μέχρι να φτάσουν (προχθές το βράδυ) στον προορισμό τους, θα επιδιώξουν να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, για να επικυρώσουν έπειτα επί ελληνικού εδάφους την πρόκρισή τους στην επόμενη προκριματική φάση του UEFA Europa League. Την προσπάθεια της Λάρισας δεν θα ενισχύσουν οι τραυματίες Γιαννακόπουλος, Κατσιαρός, Βενετίδης, όπως και οι Αμπουχατζίρα (δεν έχει φτάσει η μπλε κάρτα), Ντέλσον (δεν έχει δηλωθεί στην ΟΥΕΦΑ).

Το βασικό σχήμα

Με σύστημα 4-3-3 σκοπεύει ο Μαρίνος Ουζουνίδης να παρατάξει τη Λάρισα κόντρα στην KR. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μάλαρτζ. Στην άμυνα θα παίξουν οι Τριποτσέρης, Νταμπίζας, Άαραμπ, Μπουκουβάλας. Η τριπλέτα του κέντρου θα αποτελείται από τους Ιγκλέσιας, Ρομέου και Βλασσόπουλο. Επιθετικές αιχμές της ομάδας θα είναι οι Τοάμα, Τσίγκας και Σίμιτς. Στο πάγκο θα είναι οι εξής: Σερεμέτ, Κολοβέσιος, Μιούλερ, Λαμπρόπουλος, Μετίν, Σιατραβάνης, Μπαλής και Μπαϊμάκης.

Σε ό, τι αφορά την KR, πρόκειται να αγωνιστεί με 4-4-2. Πιθανή ενδεκάδα: Μάγκνουσον, Σίγκουρνταρσον, Σβάρσο, Φριτζέϊρσον, Ρούτγκερς, Χάουκσον, Γκουντγιονσον, Σίγκορνστον, Νιόγκο, Τακεφούσα και Ραϊκόμαρ.

Το γήπεδο

Μία παράμετρος που θα διευκολύνει το έργο της Λάρισας είναι το γεγονός ότι η KR δεν έχει «καυτή» έδρα. Το αντίθετο μάλιστα. Το γήπεδό της (KR-Vollur) είναι χωρητικότητας 2.781 θέσεων, εκ των οποίων μόλις οι 1.541 με κάθισμα!

Η «σφυρίχτρα»

Ο Τόμας Μικουλόφσκι θα διαιτητεύσει στη σημερινή αναμέτρηση. Ο 41χρονος Πολωνός δεν έχει ξανασφυρίξει σε αγώνα ελληνικής ομάδας.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x