Μπάμπης Χριστόγλου

Τίποτα δεν είναι τυχαίο

SportDay

Eίναι αλήθεια ότι στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ούτε φυσικά τα τρία χθεσινά γκολ του Ντουντού είναι τυχαία. Είναι μεγάλη υπόθεση για τον Ολυμπιακό που ο Βραζιλιάνος μέσος, λόγω της παρουσίας του Λεντέσμα, έχει κερδίσει μέτρα προς τα εμπρός, έχει απελευθερωθεί από τα αμυντικά καθήκοντά του και έχει βρεθεί πιο κοντά στην αντίπαλη εστία.

Ολα αυτά τον έχουν βοηθήσει να δοκιμάζει πιο συχνά τα πόδια του, να είναι μέσα στις φάσεις και φυσικά να φτάνει και πιο εύκολα στο γκολ. Και ο Ντουντού έχει την ποιότητα και τα προσόντα για να σκοράρει. Και με το κεφάλι μέσα από την περιοχή, αλλά και με δυνατά σουτ έξω από αυτήν.

Μάλιστα, όταν δίπλα του θα είναι ο Μαρέσκα και όχι ο Γιάννης Παπαδόπουλος, όπως χθες, τα πράγματα γι' αυτόν και κατ' επέκταση και για τον Ολυμπιακό θα γίνουν ακόμα καλύτερα, διότι η ποιότητα του Ιταλού θα βοηθήσει πολύ τον Ντουντού και θα του προσφέρει και καλύτερη συνεργασία. Κατά τα λοιπά, χθες μου άρεσε πάρα πολύ και ο Σοϊλέδης και κυρίως τα στημένα του πιτσιρικά, τα οποία ήταν πάρε-βάλε.

Τελικά έχει δίκιο ο Τζόρτζεβιτς που λέει ότι αυτό το παιδί πρέπει να προσεχτεί πάρα πολύ. Οσο για κάποια κενά στο κέντρο της άμυνας (ειδικά στο πρώτο μέρος), αυτά μου μοιάζουν λογικά και θα υπάρχουν μέχρι ο Μέλμπεργκ να μάθει το παιχνίδι του Αβραάμ. Και κάτι ακόμα. Η ομάδα χρειάζεται επειγόντως έναν σέντερ φορ κλάσης. Για βασικό μιλάω. Και όσο βλέπω τον Ντιόγο να μην πατάει περιοχή και να γυρνάει γύρω γύρω, τόσο περισσότερο θα φωνάζω «πάρτε έναν φορ περιοχής. Εναν Κοβάσεβιτς και γρήγορα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x