Stoiximan Super League

Εντίνιο: «Δεν με σεβόταν ο προπονητής!»

Αιχμές κατά του Μπάγεβιτς άφησε ο Εντίνιο, μιλώντας στη «SportDay». «Ο προπονητής δεν με σεβόταν και δεν με μεταχειριζόταν όπως κάποιους άλλους», τόνισε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός και ανέφερε πως ό,τι συνέβη στην ΑΕΚ «είναι ήδη παρελθόν για μένα. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν». Ενοχλημένος από τη στάση του Λεβαδειακού ήταν ο Λεονάρντο. «Θα πάω στην ΑΕΚ», έλεγε ο Βραζιλιάνος, ύστερα από το «ναυάγιο» της μεταγραφής του. Επιμένει ευρωπαϊκά ο Γιούρκας Σεϊταρίδης.

Αιχμές κατά του Ντούσαν Μπάγεβιτς άφησε ο Εντίνιο, μιλώντας στη «SportDay». «Ο προπονητής δεν με σεβόταν και δεν με μεταχειριζόταν όπως κάποιους άλλους», τόνισε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός και ανέφερε πως ό,τι συνέβη στην ΑΕΚ «είναι ήδη παρελθόν για μένα. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Τα προβλήματα αυτά με βοήθησαν να ωριμάσω».

Αποσπάσματα της συνέντευξης του Εντίνιο, που μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη στη σημερινή (19/07) «SportDay»:

Πώς υποδέχτηκες την οριστικοποίηση της μεταγραφής σου στη Μάλαγα;

«Είμαι ευτυχισμένος. Υστερα από όλα όσα πέρασα το τελευταίο διάστημα, αυτή ήταν η καλύτερη είδηση που έλαβα τελευταία. Αν και αρχικά ήθελα να πάω στην Αγγλία, σαφώς και είμαι ικανοποιημένος που θα παίξω στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, στο καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, με αντιπάλους τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Μέσι, τον Κακά».

Μια φράση που είχες χρησιμοποιήσει πολλές φορές και κυρίως μετά τα πειθαρχικά παραπτώματα ήταν ότι «για όλα φταίει ο Εντίνιο»...

«Εγώ ποτέ δεν επιδίωξα να έχω πρόβλημα με τον προπονητή μου. Αισθάνθηκα όμως ότι δεν με σεβόταν και δεν με μεταχειριζόταν όπως κάποιους άλλους συμπαίκτες μου. Δεν θέλω να πω ονόματα, γιατί κάποιοι είναι φίλοι μου, αλλά είναι γεγονός ότι κάποιοι είχαν ευνοϊκή μεταχείριση από τον προπονητή. Υπήρχαν παίκτες που αρνούνταν να παίξουν σε άλλη θέση από τη φυσική τους και το δεχόταν. Υπήρχαν παίκτες που δεν προπονούνταν στο 100% αλλά στο 50% και την Κυριακή έπαιζαν…».

Με τι γεύση φεύγεις;

«Δεν ήθελα να φύγω. Αλλά αυτά είναι ήδη παρελθόν για μένα. Τα έχω ξεχάσει. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Τα προβλήματα αυτά με βοήθησαν να ωριμάσω. Θέλω η ΑΕΚ να πανηγυρίσει τους τίτλους που δεν μπόρεσα να χαρώ εγώ. Αν και θεωρώ ότι πρόπερσι αναδείχτηκα πρωταθλητής μέσα στο γήπεδο...

Θέλω να θυμάμαι μόνο τις καλές στιγμές. Την αγάπη των φιλάθλων που με αγκάλιασαν και με στήριξαν, τους έχω στην καρδιά μου. Θα ήθελα η ΑΕΚ να πάρει τίτλους για τον κόσμο και τους συμπαίκτες μου. Οι φιλίες που έκανα στην ομάδα θα διατηρηθούν. Και κάτι ακόμη: παρά τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας, εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα
».

Λεονάρντο: «Θα πάω στην ΑΕΚ!»

Ενοχλημένος από τη στάση του Λεβαδειακού ήταν ο Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έλεγε σε άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά του: «Ας κάνουν ό,τι θέλουν στον Λεβαδειακό, εγώ δεν πάω πουθενά αλλού. Θα πάω στην ΑΕΚ! Αν εξακολουθούν να με θέλουν, θα υπογράψω τον Ιανουάριο. Ο,τι κι αν συμβεί, εγώ θα συνεχίσω στην ΑΕΚ». Ο 22χρονος άσος εμφανίζεται αποφασισμένος να γίνει παίκτης της «Ένωσης» και ήθελε πολύ να τεθεί τώρα στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς, του οποίου το ενδιαφέρον τον κολάκεψε.

Μία ημέρα μετά το «ναυάγιο» με τον Λεονάρντο, οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στην αναζήτηση του παίκτη που θα καλύψει τη θέση του μεσοεπιθετικού. Το τελευταίο διάστημα ήρθε στο προσκήνιο το όνομα του Έκι Γκονζάλες, ο οποίος μίλησε χθες στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και εξέφρασε την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον Μπάγεβιτς.

Παράλληλα, ο Σερβοέλληνας τεχνικός φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Σαμίρ Μπέκριτς (σ.σ.: 24χρονος μεσοεπιθετικός της Ζελέζνιτσαρ), όπως και του Ιγκόρ Μπουρζάνοβιτς. Ο Σέρβος μέσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2012 με τον Ερυθρό Αστέρα και ο 61 ετών προπονητής ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του.

Επιμένει ευρωπαϊκά ο Γιούρκας

Όπως αναφέρει η «SportDay», ο Γιούρκας Σεϊταρίδης ειδοποιήθηκε από τον μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, να περιμένει μέχρι την Πέμπτη, αφού είναι αρκετά πιθανό να προκύψει αυτό που περιμένει από την Ιταλία (αναμένεται να του καταθέσει πρόταση κι άλλη ομάδα μετά την Τζένοα).

Ωστόσο, ο διεθνής οπισθοφύλακας εμφανίζεται διατεθειμένος να περιμένει μέχρι το τέλος του μήνα (ακόμη και μέχρι τις αρχές Αυγούστου) προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ιταλία, όπου έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον του.

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ δεν μπορεί να περιμένει βέβαια και από αύριο θα αρχίσει να ενεργοποιεί τις περιπτώσεις που έχει σταντ μπάι. Αυτοί που έχουν προβάδισμα τη δεδομένη στιγμή είναι ο (ελεύθερος από τη Στρασμπούρ) 27χρονος Ούγγρος Ζόλταν Ζέλεσι και ο 25χρονος Πάμπλο Χερές (το συμβόλαιό του με την Κολόν λήγει του χρόνου).

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x