Ελλάδα

Κασελάκης: «Θα κάνω την καλύτερη επιλογή»

Κολακευμένος από το φημολογούμενο ενδιαφέρον Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο πρόσωπό του, αλλά απόλυτα αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας Νέων Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρόδου δήλωσε ο Λεωνίδας Κασελάκης μιλώντας στο www.sport-fm.gr. «Θα κοιτάξω το καλύτερο για μένα», τόνισε ο πάουερ φόργουορντ του Ηλυσιακού. «Όλα είναι στο χέρι μας», είπε για τον αποψινό ημιτελικό απέναντι στην Ισπανία.

Κολακευμένος από το φημολογούμενο ενδιαφέρον Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο πρόσωπό του, αλλά απόλυτα αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας Νέων Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρόδου δήλωσε ο Λεωνίδας Κασελάκης μιλώντας στο www.sport-fm.gr.

«Η πιθανότητα να υπάρχει ενδιαφέρον με κολακεύει ιδιαίτερα. Εγώ θα κοιτάξω το καλύτερο για μένα. Σίγουρα σε αυτή την ηλικία σημαντικό είναι να παίζεις, αλλά και να δουλεύεις σωστά στις προπονήσεις. Αν υπάρχει αυτή η προοπτική σε μία ομάδα, θα την επιλέξω. Θα κάνω την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον εαυτό μου. Όμως για την ώρα αυτό που με απασχολεί είναι μόνο η Εθνική ομάδα. Μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα τα δούμε όλα», δήλωσε ο πάουερ φόργουορντ του Ηλυσιακού που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις αυτό το καλοκαίρι με τις εθνικές Εφήβων και Νέων.

Στις 19:00 η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Ισπανία στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. «Είναι σημαντική επιτυχία η πρόκριση στην τετράδα, αλλά ήδη κοιτάζουμε το ματς απέναντι στην Ισπανία. Aν νικήσουμε θα έχουμε εξασφαλίσει σίγουρα σε ένα μετάλλιο. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να ξεχάσουμε το πρώτο παιχνίδι που νικήσαμε. Αυτό το ματς θα είναι διαφορετικό. Οι Ισπανοί θα μπουν πιο δυνατά και παθιασμένα για τη νίκη. Εμείς πρέπει από την πλευρά μας να κάνουμε το παιχνίδι μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε διάρκεια στην απόδοσή μας».

Η κόπωση είναι δεδομένη, όπως και το άγχος που είναι φυσικό να υπάρχει σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης, ειδικά σε παιδιά 19 και 20 ετών. «Σίγουρα υπάρχει κούραση και άγχος, όμως αυτά είναι δύο στοιχεία που θα πρέπει να διαχειριστούμε σωστά και να μην τα αφήσουμε να μας επηρεάσουν. Ελπίζουμε αντί του άγχους και της κούρασης να φανούν στο γήπεδο η δίψα μας για το μετάλλιο, η θέλησή μας να δικαιωθούν οι προσπάθειές μας και η επιθυμία μας να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για τη συμπαράστασή του. Όλα είναι στο χέρι μας», δήλωσε ο Λεωνίδας Κασελάκης.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x