Μπάμπης Χριστόγλου

Να «καθαρίσει» με «διπλό» την πρόκριση

SportDay

Η ώρα για τον πρώτο επίσημο αγώνα έφθασε. Αντε να δούμε τι θα βγει στην Μπρατισλάβα. Τώρα ό,τι και να πούμε δεν έχει καμία σημασία. Ο Ολυμπιακός πρέπει να εξασφαλίσει την πρόκριση από απόψε. Δεν χρειάζεται άγχος για τη ρεβάνς στον Πειραιά. Αυτό θα γίνει μόνο με νίκη. Ούτε ισοπαλίες ούτε ήττες με μικρό σκορ. Μόνο νίκη, για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Το πώς δεν έχει σημασία. Αυτό που πάντα μετράει είναι το αποτέλεσμα. Εκείνο, λοιπόν, που θα μετρήσει είναι το «διπλό».

Πώς φτάσαμε στο σημείο ο Ολυμπιακός να παίζει έναν κρίσιμο αγώνα με μισή ομάδα είναι γνωστό. Δεν υπάρχει λόγος τουλάχιστον για σήμερα να γκρινιάζουμε. Ο Κετσπάγια και οι παίκτες πρέπει όμως να «καθαρίσουν» την πρόκριση. Δεν θα υπάρξει καμία δικαιολογία γι' αυτούς και ειδικά για τη διοίκηση αν έρθουν η ήττα και στη συνέχεια ο αποκλεισμός. Αυτό να το ξεχάσουν. Ποιοτικά, έστω και με μισή ομάδα, ο Ολυμπιακός είναι πολύ ανώτερος από τη Σλόβαν. Πάει, λοιπόν, για δύο νίκες. Μετά θα έχει καιρό (όχι πολύ) να αναλύσει τι έφταιξε και τι έπρεπε να γίνει και δεν έγινε.

Να δούμε, λοιπόν, τι θα δείξει ο Ολυμπιακός σε ένα επίσημο παιχνίδι κόντρα σε μια θεωρητικά μέτρια ομάδα και θα βγάλουμε κάποια συμπεράσματα. Τι λείπει το ξέρουμε και το έχουμε δει στα φιλικά. Ελπίζουμε να τα δει σήμερα και η διοίκηση και να κάνει τις κινήσεις της για να ενισχύσει τον Ολυμπιακό. Ο καιρός περνάει και περιθώρια αποτυχίας δεν υπάρχουν για κανέναν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x