Μπάμπης Χριστόγλου

Να πέσουν οι τιμές, αλλά προσοχή μην πέσει και καμιά κεραμίδα

SportDay

Μπήκε Αύγουστος. Μεταγραφή φορ και αριστερού χαφ δεν έχουμε δει ακόμα. Σε 17 μέρες ο Ολυμπιακός παίζει το πρώτο ματς του 4ου προκριματικού και σε 23 αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Θα αναρωτηθείτε αν ξαφνικά η στήλη έγινε ημερολόγιο. Κάθε άλλο. Απλώς υπενθυμίζουμε τις επίσημες και πολύ σοβαρές υποχρεώσεις του Θρύλου. Επειδή κέρδισε τη Σλόβαν έγινε ομαδάρα; Επαναλαμβάνω ότι κακώς παρασύρονται στο λιμάνι.

Οι μεταγραφές πρέπει να γίνουν άμεσα. Οι παίκτες που θα έρθουν πότε θα προσαρμοστούν; Πότε θα είναι έτοιμοι για να παίξουν; Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα. Για να δούμε τι θα γίνει και με τον Μαρκ Γκονζάλες. Τρεις μήνες περιμένουμε. Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι να γίνει η τελική επαφή με την Μπέτις. Η ιστορία αυτή και όποια άλλη πρέπει να τελειώνει άμεσα.

Bέβαια, από ό,τι μαθαίνω, στον Ολυμπιακό περιμένουν να πέσουν οι τιμές. Πόσο ακόμα να πέσουν; Πέρυσι περιμέναμε την Πορτουγκέζα έως τα τέλη Αυγούστου και τελικά τον Ντιόγο τον πληρώσανε δέκα εκατομμύρια και μείναμε έξω από την Ανόρθωση. Πάλι τα ίδια θα έχουμε; Αλλο ένα Σαββατοκύριακο θα περάσει έτσι; Εχουμε βαρεθεί αυτή την ιστορία. Εντάξει, πέρασε τη Σλόβαν. Λύσαμε όλα μας τα προβλήματα; Η ομάδα είναι μια χαρά; Οποιος παίκτης έρθει πλέον δεν θα προλάβει να παίξει ούτε σε ένα φιλικό για να μπει στο κλίμα.

Η ρεβάνς με τη Σλόβαν, τα δύο ματς του 4ου προκριματικού γύρου και η πρεμιέρα με την ΑΕΚ είναι επίσημα παιχνίδια αν το έχουμε ξεχάσει. Τώρα, όμως, ο καιρός πέρασε. Ο,τι βρέξει ας κατεβάσει. Ο Θεός είναι μεγάλος και θα μας βοηθήσει. Βέβαια κάποια στιγμή θα βαρεθεί κι αυτός και μετά θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x